![]() |
|
206 küllük aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 Saat 12:17 |
|
Arkadaşlar 206 larda küllük aydınlatması varmı? Yoksa sadece benim araçtamı yok.
Zaten çok dandik bi yere koymuşlar küllüğü, vitesten zor ulaşıyoruz. Bide aydınlatması olmayınca akşamları sağa sola dökülüyor. |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim önceki aracım 206 xt de vardı Murat, yalnız bazen temassızlık ediyordu. Düzenleyen HakanGokdemir - 24 Aralık 2009 Saat 12:29 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım 2006 modelde vardı küllükde ışık
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Aslında bir çözümü var külük aydınlatmasının , özelliklede küllerin sağa sola dökülmesini de baya engelliyor. Sağlığa bile faydası var. ![]() İşte buda nasıl yapıldığının resimi , ![]() |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dandık ıste ![]() |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Hadi leen oradan
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Benimki sürekli temassızlık halinde o zaman :) Yalnız baktım aydınlatma namına hiç bişey yok ortalıkta. |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
küllük aydınlatması var. kırmızı deliğin arkasında ampulü olması gerekiyor.
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
küllük aydınlatması var benimkide çalışmıyo
![]() ![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
Ben ampül namına bişey göremedim orda. Hatta kablosu bile yok
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bendeki 206 xt de de vardı temasızlık yapıyoru artık yok patlamış
![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
küllüğü yerinden çıkar.. konsolun içinde sol tarafta ampulün kafası görünür |
||
![]() |
||
|
İşten çıkınca hemen bakıyorum haşim abi. |
||
![]() |
||
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
|
Benim 206 da varr ışıl ışılda yanıyo MAŞALLAH :) |
||
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
küllük aydınlatması küllügün altında solda var.
|
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
ben kullanmadığım için hiç farkında değilim
direk camdan sallıyorum daha pratik oluo :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
Ampül patlakmış ya. Kablosuda ta içe doğru kaçmış.
Yarın yeni bi ampülle değiştireceğim. Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. |
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
|
||
![]() |
||
|
ufak bişey o oto elektrikçilirde vardır ya da büyük sanayide
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |