![]() |
|
peugeot 206 hiz gostergesini sokmek istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeniceri06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2009 Saat 23:46 |
selam arkadaslar bu forma yeni kayit oldum sizden birsey rica etmek istiyorum peugeot 206 nin gosterge panelini sokmek istiyorum yenisini takacam elimde parca var fransada oldugum icin yardimci olacak kimse yok yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komontütapel ?
![]() |
|
![]() |
|
yeniceri06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
![]() ![]() ![]() ![]() |
bak ben sana dogrusunu yazayim comment tu t'appel
je m'appel omer
![]() |
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
bence sokme
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
sökme amacın indiglow ise hiç sökme.. ama komplesini yenisi ile değiştireceksen basit. camlı üst kapağı kendine doğru çekerek tırnaklarından ayır. daha sonra gösterge gövdesini tutan vidaları görmen zor olmayacaktır. vidaları söktükten sonra gövdeyi kendine doğru çek. elektrik soketlerini ayır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
hasim bey sag olasin yardimlarin icin avrupa da araba soyle iyi boyle iyi diye hava atiyolar 2 nci el aldimmi arabayi oldurup oyle aliyorsun ben 206 tek kapiyi 2300 ero ya aldim ama sorun yardimlabaya var
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |