![]() |
|
BİLGİLENDİRME??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2009 Saat 10:49 |
slm arkadaşlar ben bi jant satıcısından 406 için jan sormuştum, bildiğimce 4*100 bijon aralığında aracım , bulduğum jantta öyle idi ama adam bu jantlar focustan çıktı her 4 *100 peugeota olmaz arabana sürter dedi ofseti farklı dedi bu nasıl oluyor, yada bu konu da bana bilgi verebilir misiniz?
Düzenleyen HakanGokdemir - 16 Aralık 2009 Saat 10:59 |
|
406
|
|
![]() |
|
kadir406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arad sorduğum jantlar 205 40 17 " di aracımın orjinalinde ise 195 65 15 var |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4x100 bijon aralıklı jantı aracına takmak için spacer kullanman gerek direk oturmaz
|
|
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
GALİBA ARAŞTIRAMALARIM DO4ĞRULTUSUNDA ARACIMA 4*100 YADA 4*108 BİJON ARALIĞINDA JANT OLUYORMUŞ, SPACER KULLANIRSAM ARACA ZARARI OLUR MU, BİRDE BU SPACER KULANDIĞIMDA 4*108 BİJON ARALIĞINDA MI OLACAK YANİ? PEK ANLAYAMADIM
|
|
![]() |
|
BAZI İLANLARDA 307 DEN 206 DAN ÇIKMA DİYOR ORNLAR DİREK OLARAK 406 YA UYMAZ MI ACABA? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |