Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 LPG Problem Mi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 LPG Problem Mi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
insatiable_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 LPG Problem Mi ?
    Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 19:57
hocam son mesaj yazılalı cok olmus ama bende bı kac sey eklıyım ıstedım.. 206 xr 2001 1.4 aracım var araca aldesa lpg takıldı ılk zamanlar ıyıydı ama sonra bozdu. arac sapıttı benzıınde tıtrıyor oldugu yerde lpg de stop edıyor bostayken bır suru problem garantısı var her hafta gıdıyorum en az 2 kere cozemıolar bı turlu sorunu hayır o degıl motora bahane bulacaklar dıye korkuyorum artık. yoktan yere masraf cıkarıcaklar. su anda taktırdınmı bılmıyorum ama soyle bısey soyleyebılırım hemm kendım hemde cevremde kullananlardan ve nette okuduklarımdan ornek alarak lpg taktırıp sıkıntıya sokma kendını cunku 206lar nazık araclar lpg yaramıo araclarımıza. basın agrımasın dıye soyluyoum ama sorunsuz kullananlarda yok degıl tabı...

kolay gelsın
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:24
Hocam şu lpg taktırdıktan sonra muayene vs maliyetleri nedir ? toplam kaça mal olur bu gün itibari ile?
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 00:46
cecoli bu işin uzmanı artık .. tek geçerim rakip tanımam üstüne ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 23:03
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

oncelıkle sıstemın hayırlı olsun. sorunsuz keyıfle kullanmanı dılerım. lpg olunca gaz pedalına basmak daha bır rahat oluyor degıl mı? 

yalnız ustanın sana soylemıs oldugu "bu araclara sorunsuz uyan lpg zavolıdır" cumlesı abartıdan ıbaret. pıyasada cok cesıtlı markalar ıle sorunsuz calısan pug lar mevcut. benım aracımda atıkerle sorunsuz calısmakadır. mesela benzınle yaptıgım son surate lpg ıle de ulasıyorum. markalar arasında calısma prensıbı bazında pek bır fark yok. fark nerede dıyecek olursan malzeme kalıtesı dıyebılırım...

ayrıca lpg bıttıgınde seslı ıkaz verdıgı anda sen tusa basmadan kendınden benzıne atlaması gerekır...

cem abiye katılıyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 22:59
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Değerli Arkadaşlar ;

Hafta sonu bir arkadaşımın akrabasına gittim LPG ustası dediğine göre çok iyiymiş adam Roland Garros Aracıma LPG dedim adam dedi ki yıllardır bu işi yaparım ama 106 ve 206 lardan şikayet aldığımızdan takmıyoruz. ayar tututramıyormuş bazı araçlar. çok uğraştık dedi ince işçilik bizzat ben yaptım yine de sıkıntı çıkıyor çıkmayan da var ama risk senin dedi. yabancı değilsin istersen takarım ama bence hiç taktırma dedi bu arada marka fark etmez mesele işçilik dedi. 

En önemli problemi bu araçların rolanti kontrol valvini bozuyormuş LPG araç istop ediyormuş önüne geçememişler ... 206 Roland Garros veya alt modellerdeki arkadaşlar sevabnıa bir cevap atın da bilgileneyim kafam allak bullak oldu ... 

herkese kazasız günler diliyorum ...

valla takıpta sorun yaşamayan çok arkadaşım var abi Göz Kırpma

Düzenleyen berkekk - 11 Ağustos 2011 Saat 23:00
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 21:53
Aramıza Hoş Geldiniz ...Fakat Mesajı Farklı Bölümde Açmanız Gerekirdi...

http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com

Yukarı Dön
metafix Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metafix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 21:51
Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
Nisan ayında 2010 model 206 + plus aracı aldım 25.000 km
Yakıtı çok fazla geldiği için lpg taktırayım dedim.Atiker sıralı sistem taktırdım.
Araba kendini gaza yüklenirken silkelemeye başladı.Anca 3000 devirden sonra kendini toparlıyordu.
lpg yi taktırdığım yere gittim.önce dediler buji den değiş.değiştirdim
sonra dediler bu bobinden bobini değiş.bu sefer değişmedim güvenemedim adamlara
pejo yetkili servisine soktum arabayı alt ve üst oksijen sondası hatası verdi bilgisayarda.
yetkili servis bu araçlara lpg takılmaz.araban yine bozulur diyince gittim söktürüp attım lpg yi

2010 modelerde ayrı bir sorun mu var acaba lpg lerde yardımcı olabilir misiniz.
benzinliyken yakıttan baş edilmiyo 1.4 motor ama çok aşırı yakıyo isyanlardayım :)
Yukarı Dön
boranaydogmus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boranaydogmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 19:09
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

guzel kardesım forumumuzda bu konu cok konusuldu bıraz arastırırsan bulacaksın. bahsettıgın gostergenın dusmesı olayı cok normal. aracının sıstemınden ılerı gelen bır durum bu. yapacagın hıcbırsey yok. zaten yapacagını yapmıssın az benzın almak ıle ıbreyı kaldırmıssın...
 Ben foruma yeni üye oldum ve çok gezemedim malesef kusura bakmayın arkadaşlar. Bu sorunu iyi lpg ustalarının giderdiğini duydum, ama daha yaptıramadım. Eğer yaptırırsam nasıl olduğunu doğru başlığı bulup paylaşırım.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 01:08

sıstemlerın uyumundan zıyade ustaların ıyı uyduramamasından sıkıntı cıkabılıyor dıye dusunuyorum ben... onun harıcınde atıker ıle basta ben kafayı yedım. megerse regulator fabrıkasyon hatalıymıs. sımdı bana memnunıyet yasatıyor sagolsun...

Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 01:04
benim aracımda 1 yıldır atiker marka lpg var çok memnunum maaşallah hiçbir problem yaşamadım şu ana kadar.. bence her lpg markasının maximum uyum sağladığı otomobiller farklı.. opel ve peugeot da atikerden şikayet eden hiç duymadım ben.. araştırmak lazım..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 00:08
guzel kardesım forumumuzda bu konu cok konusuldu bıraz arastırırsan bulacaksın. bahsettıgın gostergenın dusmesı olayı cok normal. aracının sıstemınden ılerı gelen bır durum bu. yapacagın hıcbırsey yok. zaten yapacagını yapmıssın az benzın almak ıle ıbreyı kaldırmıssın...
Yukarı Dön
boranaydogmus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boranaydogmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 00:04
Merhaba; ben de yeni 206 x-desing aldım. Lpg üzerindeydi Tartarini marka. Şimdilik çok sorunlu gözükmüyor. Arıza ışığı da yakmıyormuş eski sahibi öyle söyledi. Yakıtını tam ölçmedim ama ortalama ş.arası 16-17krş yakıyor gibi. Bence bir ayar gerektiriyor çünkü tüpe geçerken biraz titreme yapıyor bir de yeni bir program atılsa iyi olur gibi.
Benim asıl sormak istediğim benim araçta tüpe geçtikten sonra km yaptıkça benzin göstergesi de düşüyor ve daha sonra 20 tl'lik benzin aldığımda eski yerinden daha yukarıya çıkıyor. Lpg'li araç kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı? Aldığım kişi ve bir-iki servis ustası da normal dedi fransız arabaları yapıyor dedi. Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa bunun çözümü de var mı? Teşekkürler.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 14:46

oncelıkle sıstemın hayırlı olsun. sorunsuz keyıfle kullanmanı dılerım. lpg olunca gaz pedalına basmak daha bır rahat oluyor degıl mı? 

yalnız ustanın sana soylemıs oldugu "bu araclara sorunsuz uyan lpg zavolıdır" cumlesı abartıdan ıbaret. pıyasada cok cesıtlı markalar ıle sorunsuz calısan pug lar mevcut. benım aracımda atıkerle sorunsuz calısmakadır. mesela benzınle yaptıgım son surate lpg ıle de ulasıyorum. markalar arasında calısma prensıbı bazında pek bır fark yok. fark nerede dıyecek olursan malzeme kalıtesı dıyebılırım...

ayrıca lpg bıttıgınde seslı ıkaz verdıgı anda sen tusa basmadan kendınden benzıne atlaması gerekır...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 10:50

Arkadaşlar 106 quicksilver sahibiyim geçen hafta çarşamba günü lpg montajı için avrupa yakası zavoli xxx şubesine verdim aracı aynı anda 2 araç daha götürdük biri passat diğeri ise hyundai era.

Aracıma zavoli taktılar.Hyundai ve passata ise lovato taktılar.
passat ve era lpg montojı 1 er gün sürerken 2 günlük bir çalışma sonunda benim aracımda servisten çıkış yaptı.
Sebebi ise montajı uğraş verici olması ve sorunsuz bir şekilde araç teslim etmeleriydi.
3 5 saatte takılan lpg den hayır gelmıyecegını umuyorum kı, adamlar sadece montajdan sonra yarım gün test ettiler aracı.

Asıl soruya gelelım memnun musun ?
Çok memnunum her iki sabahta bir benzin almıyorum.
Aynı yolu aynı hızda 400 e gidiceğime 250 ye gidiyorum.
(Net Kuruş hesabına girmedim şehir içi)
Problem Yarattımı ?
Cumartesi sabahı ışıklarda iken bir kez stop etti.Telefon açtım motorun alışması gerektiği ve ilerleyen günlerde bunu tekrarlamıyacağını telafuz ettiler.
Evet doğru sadece aldığım günü ertesi sabahı stop etti bir daha da tekrarlamadı.

Performans Kaybettimi ?
İnanın bi çekiş kaybı hissetmedim c.tesi akşamı uzun yolada vurdum aracı maşallahı var benzinde ne ise lpg de o.

Aracıma takılan lpg Zavoli Full İtalyan Sıralı Sistem
Ustanın da bana söylediği bu araçlara sorunsuz uyan lpg zavolidir.

Kullanım Şekli ?
Çok Basit araçta daima 4/1 benzin bulunduruyorsunuz araç ilkten benzinde çalışıyor motor sogukken 3 dk cıvarı otomatik lpg ye donus yapıyor sıcak ıken 1 dk bıle surmuyor.
Lpg bitince sesli uyarısı var bır tuş ile benzine geçiş yapıyor dırek.

En güzel tarafı ise dolum yeri gizli ve içerideki lpg göstergesi sadece benım gorebılecegım bir yerde.
Kısaca kımse lpglı oldugunu bilmiyor :)

Herkeze tavisye ediyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 09:18
Orjinalini yazan: spid_erman34 spid_erman34 Yazdı:

Merhaba arkadaslar... Pug ailesine yeni katilmis biri olarak bende aracimin 330 kurus gibi bir fiyat yakmasindan sikayetciyim... Yeni almis oldugum 97.000 de olan pug 206 xs araca tup taktirmayi istiyorum fakat ister istemez tereddutlerim var, okudugum kadariyla taktiran herkez memnun fakat tek sknti iscilik gibi duruyor... Fakat bu tuplerin motora zarar verdigi konusundaki onyargilar ve ozellikle satmak istedigim zaman aracimi satamama gibi bir problem yasarmiyim? Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkur ediyorum...

aracının modelı nedır? motorunu anlamak ıcın sordum. gercı duzgun montaj oldugu surece her ıkı motordada sıkıntı olmaz yanı...
Yukarı Dön
spid_erman34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı spid_erman34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 00:48
Merhaba arkadaslar... Pug ailesine yeni katilmis biri olarak bende aracimin 330 kurus gibi bir fiyat yakmasindan sikayetciyim... Yeni almis oldugum 97.000 de olan pug 206 xs araca tup taktirmayi istiyorum fakat ister istemez tereddutlerim var, okudugum kadariyla taktiran herkez memnun fakat tek sknti iscilik gibi duruyor... Fakat bu tuplerin motora zarar verdigi konusundaki onyargilar ve ozellikle satmak istedigim zaman aracimi satamama gibi bir problem yasarmiyim? Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkur ediyorum...
Yukarı Dön
Mustafa Sefa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mustafa Sefa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2010 Saat 15:29
Selam arkadaşlar konu biraz eskide bende size katkıda bulanayım
2002 model xs 110hp 1.6 motor 206 var bende 1ay önce LPG taktırdım ATİKER sıralı sistem benzinle 32krş yakan aracım şuan 19krş yakıyor yani%40 tasarruf sağladı benim için gezmeye korkuyordum şimdi vızır vızır geziyorum:)) he bu arada verdiğim 19krş şehir içi geçen hafta bursaya gittim uzun yoldu 17kuruşa kadar düştü ama ben 150-160km hızla gittim daha düşük süartte yakıt biraz daha düşecektir. Ben çok memnunum isteyen olursa taktırıdığım yeri tavsiye ederim size. Dudullu Kadosan sanayinde 990 T.L. 10 taksit:)) 1ayda 3000km yaptım 390T.L. kardayım Hadi size iyi günler :))
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 03:03
sağlam usta seçmelisin kendine.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 02:21
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Hocam bu haftasonu gittiğim usta marka fark etmez dedi. mantık olarak tüm sıralı sistem lpg lerde aracın beynini okuyup kopyalayan ve aynı yakıt sistemini kullanan bir beyin varmış. yazılım anlamında birşey fark etmeyeceğinden marka diye çok para vermene gerek yok dedi. bu konu hakkındaki yorum nasıl olur acaba. mesela atiker ankarada 900 tl 10 taksit yapıyor çoğu yer amam dediğim gibi. sen çok araştırmışsın ya da senin gibi çok araştırmış arkadaşlar vardır. zahmet olmas ise bu konu hakkında da bir bilgi verebilir misin? Tekrar teşekkür ederim ...

Sevgili Arif;

Sonuç olarak tabiki dediğin gibi bütün lpge sistemleri aynı düzenek ile çalışmakta. Tıpkı bir mercedes ile tofaş gibi bunlarda tabir-i caizse 4 lastik üzerinde yürüyen civata kutusu. Fakat kalite farkı var değil mi?
Ama daha önceden de söylediğim gibi bana göre lpg de marka ve kaliteden önce usta önemli.
Ankara da Atiker marka takan arkadaşlardan referans alarak en azından görüşebilirsin.
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
se®k@n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı se®k@n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 01:20
PM atıyorum.. Reklam yapıyomus gibi olmayayım sonra forumda.. Gülme
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 197 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6420 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 180 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 457 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 369 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107562 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3244 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9935 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8978 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1190 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1686 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55626 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2681 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2847 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English