![]() |
|
yakıt gösterge arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2010 Saat 09:48 |
aracı stop ettirdiğinizde gösterge ibresi 0 a inip tekrara çalıştırdığınızda yarıya kadar çıkıyormu yani ibre hareket ediyor mu?
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şamandırayı bi kontrol ettir daha sonra sayacı bi kontrol ettir |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
efruz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar aracı yeni aldım sayılır. dizel. 4 ay olmuyor, çok depo harcayamadığım için tecrübe etme fırsatım da olmuyor. aracı fullediğimde ilk iki depo 800-900 km civarı gitti. 3. depoda ibre yarıda sabit kaldı 570 km yaptığım halde ibre yarıda çakılı kaldı,. tekrar üzerine fulledim ve şuan 530 ibre yine yarıda. uygun yollu nasıl halledebilirim bu sorunu. not: bir keresinde benzin koyuyordu pompacı farkedene kadar 3 litre çekti, depoyu tamamen havayla boşaltıp temizledik, ordan birşey olabilir mi, ibre kaymış olabilir belki |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |