![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2010 Saat 12:40 |
HAYIRLISI OLSUN ARAÇ TEMİZ MAŞALLAHI VAR
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() |
Hayırlı satışlar... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() |
araç renginde daha şık duruyor bnce |
|
![]() |
|
yuniko33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
paraya ihtiyacım olmasa yemin ediyorum hayatta satmazdım, başka da arabaya binmezdim...Arabamı çok seviyorum ama mecburum satmaya :( :( :( :( |
|
İnsan anılarıyla geçmişi; hayalleriyle geleceği şimdi yaşar...!
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() |
hayırlı satışlar temiz araçmış
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() |
Bu Sekilde Cıtalar Daha Gusel..Zevk İşiii.... |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
yuniko33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
şu an için bütçem el vermediğinden boyatamadım hocam... zaten satmayı düşündüğüm için gerek de duymadım....Aracı alacak kişi boyatır hayırlısıyla :) |
|
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() |
hayırlı satıslar...
aracın neden çıtaları siyah? |
|
![]() |
|
![]() |
Araçla ilgili bütün detaylar linkte yazıyor:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-farkli-bir-307-gormek-ister-misin/detay?source=promotion_topl Düzenleyen H-a-d-i - 19 Haziran 2010 Saat 14:47 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |