Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307'ye aux çıkışı ve iphone
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307'ye aux çıkışı ve iphone

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307'ye aux çıkışı ve iphone
    Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 01:54
Orjinalini yazan: BAHTİYAR BAHTİYAR Yazdı:

Orjinalini yazan: eneslan eneslan Yazdı:

kaç para bu cihazın parası arkadaşlar birde ses kalitesi nasıl ?
x carlıng 200 lira kaset tipi aux da 20 lira kaset tipi auxda hafif cızırtı var xcarlıngı kullananlarda memnun değil gibi ler yazılardan anladığım

anladım benımkı cd li ya 12 pinli baktım sitede 200 de cokmus aslında :) cızırtı var ise olmaz o iş  CD de kullanan arkadaslar varmı acaba ?
Enes

( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj))

Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 01:46
Orjinalini yazan: eneslan eneslan Yazdı:

x carlıng 200 lira kaset tipi aux da 20 lira kaset tipi auxda hafif cızırtı var xcarlıngı kullananlarda memnun değil gibi ler yazılardan anladığım
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 01:25
Enes

( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj))

Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 01:17
cd changere hiç bulaşmayın lanet bi alet hemen bozuluyor ve tamir olsada verimli olmuyor eğer biraz cızırtı lı olur derseniz kaset tipi aux lar var bi müddet sonra cızırtı rahatsız ediyor 200 liraya pıoner 2200 aldım kurtuldum usb aux mp3 ve ses de orjinale göre çok kaliteli
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
mydonose75 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mydonose75 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 00:39
Orjinalini yazan: berkaygr berkaygr Yazdı:

5li cd changer'ın üzerinde kasetçalar mı var yoksa cd mi?

kaset çalarım var ama 5 cd changer ım yok olmadığı için cd modunu serviste aktif etmek gerekiyormuş

anladığım kadarıyla cd changerda bulsam taksam çalışmayacakmış

Düzenleyen mydonose75 - 09 Şubat 2011 Saat 00:41
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 Saat 20:20
denizlispor demek ha, az mı 57 gençlikle maç izlemeye gitmedik hey gidi günler.

arkadaşım bende 307 aldığımda senin gibi hiç düşünmemiştim ama bunun bir yolu var.

bi parça alıyorsun yaklaşık 100-150 tl gibi bişeydi sanırım onu cd değiştiriciyemi ne balıyorlarmış.

sonra flash belleğe 1-2-3-4-5 diye klasörler açıyorsun ve her klasore 99 tane şarkı atıyorsun.

daha sonra flashtaki müzikleri cd değiştiriciden okuyormuş gibi görüyormuş ve teyibi ve direksiyondan kumanday çok rahat kullanıyorsun.

benim hoşuma gitmedi ben double din yani büyük ekranlı navigasyonlu teyp düşünüyorum eğer imkanın varsa onu tavsiye ederim.

orjinali bozulmasın dersen bu parçayı taktırmalısın.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 Saat 19:01
5li cd changer'ın üzerinde kasetçalar mı var yoksa cd mi?
Yukarı Dön
mydonose75 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mydonose75 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 Saat 18:45
Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım adım murat  çanakkaleden yazıyorum esnafım Beşiktaşlıyım 2003 model Peugeot 206 ım var sıfırdan beri bende arabamı seviyorum en buyuk hobim benim.

Aracımda Kaset çalar var xcarlink takacaktım takmadılar önce serviste aracıma  cd changer için bir program yukletmem gerekiyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı...

Bu programı attırdıkktan sonra zaten xcarlink e  ihtiyacım kalmaz sadece  cd changer kablosu bulsam aux çıkış kablosu hazırlayabilirler sanırım ...
Yukarı Dön
gozem Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gozem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 01:49
15 liralık transnitterler bu çihazla aynı işi görmüyormu.?
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
Yukarı Dön
A-Falcon Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı A-Falcon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 00:29
kapagan'a katılıyorum xcarlink  filan bunlar hikaye bunlara boşuna paranızı yatırmayın bunlar değil cd formatında mp3 formatında bile ses vermiyor...
A-Falcon
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 Saat 20:07
Orjinalini yazan: drilker drilker Yazdı:

arkadaşlar selamlar,
307 ye xcarlink taktırdım aleti urfadaki bir zatı muhterem taktı ve kablosunu keserek uzattı : ) ses cızırtılı iphone dan çıkarken. velhasıl kelam arada 307 ye özel 5cdli kısmı komple kapatan ekranlı (çin malı olmayan, google da aratılınca çıkan shenzen değil) bir kaç ürün görmüştüm.

sizin bildiğiniz bu tarz bir ürün var mı,

şimdiden teşekkürler
xcarlink fiyat/performans konsunda bence iyi değil 200 lira civarında bir parayı 307nin ses sistemi için harcamak biraz mantıksız geliyor bana. Şahsi fikrimdir :) yorum tabii ki yapılabilir ancak benim kanaatim bu yönde. Bunun yerine cdchanger girişinden aux yaptırılarak -cdchanger kullanılmaya devam eder mi bilmiyorum açıkçası benimki zaten bozuktu Sırıtma- kaliteli olmasa da diğer cihazları kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım.
CD Changer bozuktu gittim 10 dakikada aux çıkardılar. Navigasyon benzeri çin malı Haipad buldum 275 liraya hem internete bağlanıyorum arabadan :D hem de arabada multimedya mı diyorlar işte ondan oluyor. Çoğunlukla arabadan alıp derse gittiğim bile oluyor :) bazen derste dahi lazım oluyor. Laptop gibi bir ağırlığı taşımamış oluyorum.
Eğer ayarlayabilirsem bu cihazı usb girişinden
webcam bağlayarak geri vites kamerası olarak
bluetooth bağlayarak navigasyon olarak 
(Geliştirilmeye açık usb hub çoklayıcı ile çoklayabiliyoruz )
kullanmak gibi bir fikrim var.
Amma ki öncelikle şu Windows Mobile işletim sistemini kullanmayı öğrenmek lazım. Sürücü nasıl yüklenir onu bilmiyorum açıkçası. Bilen biri varsa yardım talebi olarak kabul etsin bu yazıyı.
Yani kısacası aux olacak diye o kadar para vermek bence garip. 30 lira verip aux çektiririm daha ucuz olur :D
 ha denilebilir ki bu kadar işle ne uğraşacağım benim zamanım yok, tabii o başka ben seviyorum bu tip şeylerle uğraşmayı.

Düzenleyen kapagan - 12 Kasım 2010 Saat 20:10
Yukarı Dön
mabolla Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mabolla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 Saat 14:09
double din mi demek istedin?
Baran yıldırım
Yukarı Dön
drilker Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı drilker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 Saat 10:39
arkadaşlar selamlar,
307 ye xcarlink taktırdım aleti urfadaki bir zatı muhterem taktı ve kablosunu keserek uzattı : ) ses cızırtılı iphone dan çıkarken. velhasıl kelam arada 307 ye özel 5cdli kısmı komple kapatan ekranlı (çin malı olmayan, google da aratılınca çıkan shenzen değil) bir kaç ürün görmüştüm.

sizin bildiğiniz bu tarz bir ürün var mı,

şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
neo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı neo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2010 Saat 00:22

peugeot 307 genel anlamda problemlidir bana göre, özelliksiz direksiyon simidi, çok sert suspansiyon (308 de düzelttiler zatı muhteremler), hatalı korna, doğan L tarzı sert hidrolik direksiyon, 4 senedir durdurmakta zorlandığım silecekler vb hatalar beni 307 den soğutan faktörlerden sadece bir kaçı.

artı olarak dış dizayn ve sağlam viraj kabiliyetini sayabilirim.

benden şimdilik bu kadar.

herkese iyi haftasonları.

doktor, guzel ozetlemissin.  ama bence dashboard u da guzel. o da gerci genel anlamda vw den calma.
saygılar...
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2010 Saat 00:04
tamam yeterli aramıza hoşgeldiniz.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
drilker Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı drilker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 23:43
: ) ok ,  o zaman girişimi düzeltiyorum. ofansif giriş yaptım sanırım, yanlış anlaşılma olmuş diyelim. hepinize tekrar merhaba

ismim ilker, yaşım 36 doktorum. urfanın bir içesinde  çalışıyorum 5 senedir. hobilerim: boks, viski, go oyunu, golden retriever, müzik. beşiktaşın ve memleketim denizlisporun taraftarıyım. 2006 model 307 full paket kulanıyorum. sigara içerim bırakmaya çalışıyorum.

peugeot çok tuttuğum bir marka değil daha çok golf tutkunuyumdur.  peugeot 307 genel anlamda problemlidir bana göre, özelliksiz direksiyon simidi, çok sert suspansiyon (308 de düzelttiler zatı muhteremler), hatalı korna, doğan L tarzı sert hidrolik direksiyon, 4 senedir durdurmakta zorlandığım silecekler vb hatalar beni 307 den soğutan faktörlerden sadece bir kaçı.

artı olarak dış dizayn ve sağlam viraj kabiliyetini sayabilirim.

benden şimdilik bu kadar.

herkese iyi haftasonları.

Düzenleyen drilker - 19 Haziran 2010 Saat 00:30
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 16:16

deniz nasıl bir tanıtım istiyorsun anlamadım? kimlik bilgilerimi mi yazayım istiyorsun?  yıllardır forum kullanırım böyle bir tepki ile ilk kez karşılaşıyorum. selamımı verdim derdimi anlattım, yanıt vermek istemiyorsan saygı duyarım. da tepkin garip geldi bana.

Mabolla yardımın için teşekkür ederim arkadaşım.

yanlış anladın sen beni siteye yeni üye olanlar önce kendini tanıtıyo ve sonradan konu açmaya başlıyo tepki değil benimki ben yazmasam zaten başka bir üye yazardı sana kendini tanıt diye.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 15:59

deniz nasıl bir tanıtım istiyorsun anlamadım? kimlik bilgilerimi mi yazayım istiyorsun?  yıllardır forum kullanırım böyle bir tepki ile ilk kez karşılaşıyorum. selamımı verdim derdimi anlattım, yanıt vermek istemiyorsan saygı duyarım. da tepkin garip geldi bana.

Merhaba ,

Yeni Üyelerin Dikkatine ( konu açmadan okuyunuz )

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&FID=22&PR=3&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz

Düzenleyen rifatseker - 18 Haziran 2010 Saat 16:00
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
drilker Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı drilker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 15:19

Yukarı Dön
mabolla Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mabolla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 15:11
http://www.xcarlink.com.tr/
bu site işini görür sanırım
Baran yıldırım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 539 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 938 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6184 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1103 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 284 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3586 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49305 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 518 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 338 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 562 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4382 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1810 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1026 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1754 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28829 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3724 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26175 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2510 5 yigitmustafa
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
muratzengin 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English