![]() |
|
arka sağda sürtme neden olur? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 10:08 |
çok saol haşim abi yine yetiştir hızır gibi :) hafta sonu baktırıcağım her ikisinede... teşekkürler ilgine...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Davlumbazın plastik pimlerini değiştir. onlar zamanla gevşiyebiliyor. Birde elfreni telini kontrol et sürtme izi varmı diye
|
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolasın abi tek cevabı senden alabildim :)
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
davlumbaz sarkma yapmış olabilir ona sürtüyodur büyük bir ihtimalle
Düzenleyen haruncoskun - 17 Haziran 2010 Saat 12:13 |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haşim abi Engin bilginden faydalanmak adına bir soru sorucam; :) tabi diğer arkadaşlardan da cevap bekliyorum :) 206 aracımında herhangi bir düşürme yapmadım ama arka koltuğa 3 kişi bindiği zaman arka sağ taraftan plastiğe sürtme sesine benzer bir ses geliyor nedenı ne olabilir acaba? şimdiden herkese teşekkürler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |