![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 Saat 19:13 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9602&KW=&title=teyip-kodu-verilir
Düzenleyen H-a-d-i - 13 Haziran 2010 Saat 19:13 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() |
arkadaşım bana şase no sunu at ben sana hemen vereyim
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
![]() |
gökhan haklısın şase numarasından kodu çıkartıyorlar bizim arkadaş telefonla halletmişti ;)
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
büyük plazalara sormanı tavsiye ederim. İstanbul Aktif İriyıl gibi çok yardımcı oluyorlar peugeot kullanıcılarına şase numarası verip teyp kodu almakta bi şansını dene derim. Arabaların genelinde tasarruf yapılmak isteniyorsa 3000 deviri geçmemek gerekli, Maksimum da 5000 deviri geçmemeni tavsiye ederim. Hayırlı olsun güle güle kullan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
Selam arkadaşlar galeriden 1994 model peuoget 306 xr aldım aracın teyp'i kod ile çalışıyormuş ben kodu bulamadım servise matorun şasi nosu ile başvurdum ama onlarda bulamadı bu kodu nasıl temin edebilirim?
birde araç hakkında pek bilgim yok devir olarak kaç devirde kullanmak uygun olur nelere dikkat etmem gerekiyor tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. yardımcı olucak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |