![]() |
|
206 RC 15" Replika + 195-50-15 Yeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2010 Saat 00:37 |
Ben de aynı şeyi söyledim 307 jantı dedim ama ...
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu jant 206 rc replikası değil , 307 XS replikası
206 rc jantı Atlantistir.
307 XSI jantıda bu janta benzer. o da challenger modelidir.
bu araçtaki ise 307 xs modelindeki ariane çakmasıdır.
bu arada hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
arkadaş belirtmiş zaten replika 206 rc jantı.
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet 307 jantı :)
hayırlı sstıslar ..
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Kardeş Kafan mı Güzel :D Şaka şaka. Jantlar 15 Oldugu için sana öyle geliyor dostum ;)
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Düzeltmek istediğim birşey var, fotoğraflarda görülen jantlar 206 RC jantı değil, 307 jantıdır.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
3 - Atılan mesajlar sonrasında konular geyik muhabbetine veya konuda
haksızlık doğuracak hiçbir şekile dönüştürülmemelidir. Aksi takdirde
yöneticilerimiz tarafından mesajlar silinip üyeler uyarılacaktır.
5 - Alım-Satım ilanlarında satışı yapılan ürünün satılımını engelleyecek sözler,içeriği veya fiyatı hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak yasaktır. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Almıyacakanız konu hakkında yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Yorum yapmaya devam etmeden önce alım satım bölümü kurallarını okuyunuz tekrardan ![]() |
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Selam Arkadaşlar. Dün Akşam Saatlerinde Almış oldugum 15" RC 195-50-15 maxxis lastiklerle beraber taktırdım arabaya maalesef ailevi olarak sıkıntı cıktı. Fiyat 950 Lira. 1000 liraya aldım 3 saatlik kullanım itibariyle 50 lira düştüm. Jantı Dün aldım. Bu forumun Jant Lastik Konusuna bakabilirsiniz. ordada 3-4 gündür bu meseleyi konusuyoruz. Fatura Mevcut dün aldıgımı fatura ile ispatlayabilirim. Aile karşı cıktığı için satıyorum yoksa arkadaş çevrem olsun jantlar arabaya cuk oturmuş diolar. çok canlı gösteriyor..
YER ANKARA ![]() ![]() ![]() Düzenleyen emin1689 - 08 Haziran 2010 Saat 11:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |