![]() |
|
206 teyp değişimi tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mmllhh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 21:38 |
buarada bi faydası olur mu bilemiycem ama teybim pioneer DEH2150
![]() |
|
![]() |
|
mmllhh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar ben 2004 model 206 xt aldım yeni aldım sayılır forumpeugeot.com'a üye oldum ilk etapta ama teyple ilgili problemime net bi cevap bulamadım en sonunda burayı keşfettim ve çok sevindim :)
benim pioneer bi teybim var önceki aracımdan kalma usb bağlantı imkanı sağlıyodu bu sayede ipod bağlayabiliyodum malesef 206mda bırakın usb bağlantısını cd çalar bile yok... öncelikle çok kaset adaptoru aldım AUX girişiyle ipodumu öyle kullanmaya çalıştım ama çok kalitesiz bi ses elde ettim.şirinevlerde bi yer yeni teybimi direksiyonun müzik kontrol unitesiyle eşleştirebilceğini söyledi gittim ama 3-4 saat beklememe rağmen bi sonuca varamadık.Gebzede bi yerden bahsedilmiş sitede ancak o topic kilitlenmiş umarım yardımcı olabilirsiniz şimdiden çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir aparattan bahsettim ama ekranla ilgili birsey yazmadım.
ekran markadan markaya çeşitlilik gösteriyor.kimisinde renault yazıyor,kimisinde active yazıyor kiminde tarih ve saat yazıyor vs.
ama şu bir gerçekki w/r girişi olan teypler orjinal direksiyon kumandasıyla çalışır hale geliyor.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam bi saniye ya geride kalmışım birisi ekranı da teybe bağlayabilirim mi dedi ben mi yanlış anladım :)
ekranın çalışma ihtimali var mı yabancı teyipte ... ya da başka ekran takılabiliyor mu ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Arkadaşlar; orjinal direksiyon kumandalarını sonradan takılan teyplerle kullanmaya olanak sağlayan aparatı temin edebilirim. Düzenleyen sinangndz - 28 Aralık 2010 Saat 17:58 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
sony kullanıyorum mutluyum :)
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Ben buradakı arkadaşa kumanda kolunu yaptırdım gayet de güzel çalışıyor.
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hocam 206 ya cd çalar lı yeni nesil teyp taksak kumanda ve gösterge çalışır mı bunu halledebilir misin ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
ben pioneer 2200 modeli aldım cok memnunum usb- aux girişide var hemde puglara uyumlu rengi
arka paznotada 2 tane 440 wattlık pionerr taktırırsınız 375 tl maliyetle hem bagajınız kuculmeden hem anfiye gerek kalmadan güzel ses elde ederseniz iyide bassda vuruyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Pioneer DEH-P7150UB kullanıyorum tavsiye ederim.Gören bana sat bunu diyor :))
|
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
arkadaşlar yardımcı olduğunuz için tşk ederim bu gün ztn mrcan beyazıt o tarafta yım doğu bank a bi bakıcam bakalım ..
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
fiyatı ve kalitesiyle ilk önerebilecegim teyp JVC KD-R 405 fiyatıda 200 tl.. ben gecen hafta aldım ve çok beğendim. ben bi düşünmeni öneririm..
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sony tavsıye edıyorum .. pıoneer klasıklestı artık hep aynı bırbırıne benzermodeller
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bir tavsiyede benden
![]() Clarion CZ209 E ![]() aradiginiz aparatta bunda var, ekstra almaniza gerek yok, yani direksiyondan kumanda yapmaniz icin, ayrica ipod kullaniyorsaniz, clarion üzerinden ipodu'da kumanda edebiliyorsunuz. kisaca teknik özellikleri ; 4 x 50 watt MAGNA BASS EX AUX-Bluetooth® über BLT 373 Subwoofer-Lautstärkeregelung (Non-Fader) 4-Kanal-Audio-Pre-Out (Front + Non-Fader) ve daha bircok özellik......... Fiyati 140-150 euro ( Almanya) Düzenleyen Long Beach - 10 Haziran 2010 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
benim linkini yolladığım aparat 100 TL...yaptıran da var ayrıca.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
aparat bulunursa bende alacagım benım teyp koluda ıptal calısmıyor inşallah buluruz ben bıraz baktım ama tık yok .
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
250 nasıl bir fiyat yaa? nasıl bir aparatmış o?,teyp parası :)))
|
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
hadi abi aparatı buldum stalk adapter olarak grçiyor dijital ekran ve koldan kumanda için ; buda ekstra dan bi dijital ekran daha kullanılıyorsa onn için stalk display adapter- ancak kullanan lar genellikle ingiltereden getirtiyorlar mış türkiyede bir kaç yerde buldum ama 250 tl fiyat... araştırma devam ediyor
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yaa siz de herşeyi moderatörlerden, Adminden bekliyorsunuz
![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8416&KW=aparat&title=307-orj-teyp-kumanda-kolu Düzenleyen H-a-d-i - 07 Haziran 2010 Saat 13:44 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Hadi abi nerden buluur bu malzeme adı ne diye geçer... bende istiyorum özellikle ekranın sönük durması acagip çirkin duruyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |