|
Ön kapı hoparlör değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 13:25 |
evt comp işi ugrastırıcı ve masraflı
ben önlere 16cm arkalar 13cm focal uyguladım comp..
anfide 5 kanal 4 cıkış streo 1 cıkış mofset basda kicker cvx 38''
ana ünitemde alpine 9885 r
kabloları sigortalık capasitör hic saymıyım uzun iş cidden girme :S
|
|
rocco1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cevap için teşekkürler arkadaşım mesela camın felan inmeyeceğini düşünememiştim dediğin gibi yapmak en mantıklısı...önlere güzel arkalarada orta şeker bişey alsam beni tatmin eder sanıyorum..component içi çetrefilli biraz....
http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-cs-k-5013-13-cm-coaxial-4-yollu-hoparlor/ProductDetails.aspx?productId=otdelcsk5013&categoryId=26090 http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-cs-k-5069-6x9-4-yollu-hoparlor/ProductDetails.aspx?productId=otdelcsk5069&categoryId=26090 bu ikili yada.. http://www.sadeceelektronik.com/?urun-6688-SONY-XS-GTF1625B-16CM-190WATT-HOPARLOR.html |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
comp takman için anfin olması lazım stero 4 kanal 2 kanal yada 5 kanal stero cıkışı olan bir anfin olmalı.. oda complarıunla dogru orantı cıkışı olan bir anfin olacak..
complar anfisiz çalışmaz. çalışır çalışmasınada cox 2 yollu 3 yollu bir hop performansı alırsınız..
önlere 16cm comp almalısın arkalarda 13cm fakat arka kapılar comp koyarsan camların tam inmez..
mıknatıs kısmı en dar comp almalısın arkalara oda perf olrak normal bi hop gibi olacaktır pek bi farkı yok.. ama önlere tavsiye ederim.. illa arkalara yapıcam dersen pandizotunu genişletmen lazım onuda tavsiye tmem gunah arabaya herkez yapamaz..
en guseli güsel 2 adet 16cm 2 adet 13cm hop al.. tak kapılara bide butcen yetiosa anaüniteni (goldmster) ı deiştir.. pioneeer kenwod alpine bak.. ama dedeigim gibi bütce işi.. fark edecektir..
ii modlar ii forumlar
genel bir cvp gibi oldu :) Düzenleyen rolex1645 - 28 Aralık 2010 Saat 22:04 |
|
rocco1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
arkadaşlar bu component olayı nedir ne değildir yeni 206+ aldm ve sesle alakalı birşeyler yapcam ama ne:D...kapı içlerine hoparlör taktırsam yeterli olur sanıyorum...100 liraya hallolur sanırım 4 hoparlör...tavsiyeniz varmı?
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
eline sağlık
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
bro
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bugün biraz kurcaladım neti ve bir kaç model buldum.Test etme şansım olmadı ama teknik verileri ve fiyatları gayet iyi;
16 cm lik;
70W rms,210W peak'i var.
Bu biraz tuzlu ama Rms 100W
Harward adını çok duydum ama hoparlörmüydü amfidemiydi onu bulamıyorum :) fiyat olarak uygun..
13 cm'lik ;
Bu markayı ilk defa duydum ama 90W Rms yazıyor doğruysa..
65W Rms var ama gidip gidip en pahalıları buluyorum sanki
Koltuk altına http://www.alpine-electronics.com.tr/ueruenler/product-singleview/powered-subwoofer-boxes/swe-1000.html gibi bir subwoofer ve 4 çıkışlı bir JBL Amfiyle bu işlem çözülür
Bu koltuk altı sub. işi baya hoşuma gitti uygun bir tane bulursam mutlaka alırım.Bass'a bayılıyoruuummm
|
|
http://www.stichtingmilieunet.nl/andersbekekenblog/wp-content/uploads/2010/09/Peugeot-EX1.JPG">
36 Years Old , O Rh + |
|
bro
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acaba aldığınız hoparlörlerden mi kaynaklı istenilen sesin alınmaması? yoksa ne yapsan daha fazla performans alamazmısın?Aynı sıkıntı bende de olacak sanırım araba gelince..Biraz fazla bass hastalığım var.Doyurucu olmazsa çok fazla kurcalarım arabayı Sonra her yerinden ses gelir..Koltuk altı bass'ı aldınız mı,sonuç nasıl?
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ASLINDA BEKELDİĞİM GİBİ DEĞİL ESKİSİNE GÖRE İYİ AMA BİR TANE KOLTUK ALTI WOOFER ALIRSAM KALABLIK ETMEDEN GÜZEL BİR SES ALCAM ŞUAN TEK EKSİK BİRAZ BAS SESİ
|
|
barisaso
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nasıl ses iyi çıkıyomu
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu işide bitirdim yakında resimleri eklicem ...
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
netten aldım o yüzden kendim takma derdine düştüm... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
algn yer ucretız takacaktır hıc ugrasma :)
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha hiç bakmadım ama yarın halletmeye çalışacam... bugün akşama kadar biri cevap yazarsa yapabilecem yoksa kas gücü.... |
|
Melih
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orda sırası falan anlatmış haşim usta ama ben kapı açma kolunun ve cam kaldırma kolunun nasıl söküleceğini bulamadım
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
var kapı kaplaması sökülerek olmuyormu ya bu iş bende önünde kapı kaplaması sökülecek diye düşünüyordum zorsunuyordum
tabbiki alttaki alıntı sölemeye gerek yok aslında ama
|
|
Melih
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim 99 206 xt nin ön kapı hoparlörlerini değiştirdim pioneer 16 aldım kapı üstündeki delikli plastik kapak bi tornavidayla kastırırsan kapak rahatça çıkıyor gerçekten çok farkediyor ama arka kapıları bende sökemedim arka kapı hoparlör değişimide eklerseniz çok iyi olur.
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese selam...
2001 model 206 XT var, aldığımda orjinal teybini değiştirip yerine goldmaster mp3 çalarlı teyp takılmış (4x45W). Şimdi bunun orjinal hoparlörleri hoşuma gitmiyor onların yerine 1 çift Pioneer TS-G1642R 16cm ön için, 1 çiftte Pioneer TS-G1343R 13cm aldım arka için. Bunları ben değiştiririmde değiştirdiğime değermi ve ön kapı hoparlörünü nasıl söküleceğini bulamadım forumda ekleyebilecek varsa sevinirim ..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |