![]() |
|
Yeniden NFS Underground :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2010 Saat 12:41 |
aynen öyle düz gtmek haram bze xD
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardır :)
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
nfs carbon 'a başlayn ve drift yapın başka bşe demyorum :) Videolarını bulup izleyn en azndan ne demek istedgmi anlıcaksınız :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
bende 1i üniye hazırlanırken oynamıştım..2 yide üniversitede..onu da aldım ama daha yüklemedim..1 bitsin 2 ye başlıcam bende :))
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
underground 2 daha iyiydi. hem grafikler hem oynanış hem sesler.. ne oynardım zamanında.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Başkan uyumluluk u değiştirirsen çalışması lazım bende vista var çalışıyor..sen daha ii bilirsin bu pc işlerini aslında ama bi dene bakalım :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel oyundu ama windows 7 64bit te calısmıyor
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Merhaba arkadaşlar..evde kpss derdiyle uğraşırken can sıkıntısından nfs
underground ı tekrar yükledim ve değişik değişik arabalar yapmaya başladım :) herkese tavsiye ederim bıkılmayacak bi oyun :) Saygılar.. :) alın bir iki foto :) ![]() ![]() Düzenleyen H-a-d-i - 01 Haziran 2010 Saat 22:27 |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |