![]() |
|
Orjinal 307 Parçaları ve Birkaç Elektronil Parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 19:37 |
güncel.........
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stoplar satıldı günceli... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
güncel..........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
güncel........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
pmler cevaplandı günceli...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
teşekkürler günceli...
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir çok kişinin işine yarayacak malzemeler... Hayırlı satışlar.
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
hayırlı satışlar
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
teşekkür ettim kardeşim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
Tek satmıyorum malesef. Çift satıyorum. Fiyatta yardımcı olurum. Düzenleyen FTH - 01 Haziran 2010 Saat 09:28 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar kardesım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum bana arka sol stop lazım sadece ..tek satıyormusun eğer satıyorsan ne kadar ve sana nasıl ulaşırım mail atarsan sevinirim. ( ............@gmail.com )
Edit: FTH
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz.
Düzenleyen FTH - 01 Haziran 2010 Saat 09:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
Peugeot 307 Orjinal Far: 2002 307den çıkma orjinal far sağ sol. Tertermiz durumda... 175 TL
![]() Peugeot 307 Orjinal Stop: Çiziksiz tertemiz. 120 TL SATILDI ![]() ![]() ![]() Peugeot 307 orjinal yayları: Çok az kullanılmış kutusunda duruyor. 150 TL ![]() ![]() Peugeot 307 Ön arka logo : Logo iptallerinde dolayı sökülmüştür. İkisi 25 TL ![]() Philips day ligth: Tek adet diğeri bozulduğundan çift alınıp takılmıştı buda boşta kaldı. 40 TL ![]() ![]() ![]() Xetec DTM 620 Double Din Kumandası : 80 tlye almıştık ikici el ama tertemiz fazla kullanılmadı pil isteyebilir. 70 TL ![]() ![]() Blaupunkt Ekran kumandası : İki tane kullanılmadı dese yeridir. Tanesi 50 TL Ebayda tanesi 55 dolar buyrun linki http://cgi.ebay.com/BLAUPUNKT-TV-VIDEO-IVRC-06-Remote-w-Battery-FREE-SHIP-/370376716898 ![]() ![]() Hertz Tis : Midlerden kalma fazla tisler çalışır durumda serisini bilemiyorum. 40 TL ![]() ![]() Rockford Amfi Bass KOntrol : 30 TL ![]() ![]() H1 xenon ampülü 10.000 K Teki çalışmıyor diye biliyorum. O yüzden tek fiyatı yazıp ikisini birden vericem. 25 TL ![]() Noname vites topuzu : 15 TL ![]() ![]() Düzenleyen Melih-Fit - 13 Haziran 2010 Saat 16:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |