![]() |
|
uyarı ikazı su lambası mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 Saat 21:04 |
radyotördeki su azalmış yedek su haznesine max a gelene kadar su ekleyin aradada kontrol etmeyi ihmal etmeyin. yoksa motoru elinize alırsınız
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap için sağolun hocam 2 gündür araba kullanmadım internette motor ile ilgili arastırmalara yapıyorum öğrenmek için bundan sona daha tıtız olacağım
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
soğutma suyu azalmış, tamamlayıp, olası kaçakları kontrol edin. Birde lütfen tanışma konu bölümünde formata uygun bir biçimde diğer üyelere kendinizi tanıtın. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar peugeot eski modeller 306 kullanıyorum sedan arabam uyarı veriyordu musluk isaritine benziyor turuncu renkte zaten yağ bakımı kontrol zamanı gelmıstı ancak tatıle gideceğimiz zaman bakım yapktırcağız ılk sanayıye götürdüm akuye sıcak su kaynatıp kıreçli olan bölgeyi temizlediler sonra birdaha çalıstırdılar motoru uyarı vermediler anladımkı herhalde akuyu temizleyince beyin sıfrlanıyor yanı tam çözüm olmadı kendi kafamdan öyle düsünüyorum arabanın suyuna baktım su kabının dibinde su gözüküyor ancak boslukta hiç yok bununla bir alakıs olabilirmi akuye sıcak su döktükten sonra motor çalısırken uyarı ınkazı vermiyor ama anahtar sönene kadar uyarı veriyor bu uyarını nedeni ne olabilir arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum
Düzenleyen H-a-d-i - 30 Mayıs 2010 Saat 22:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |