![]() |
|
acil satılık mp3-mp4 7'' ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 22:19 |
ilanlarımız hakkında ayrıntılı ve yeterli bilgiyi kendimiz yazalım. sahibinden.com'daki linklerini de kendimiz ekleyelim. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
murti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dubaiden getirdim markası yok çok harka bir alet isterseniz sahibinden.com da var bakın
İlan no: #25795094
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
hayırlı satıslar Marka ve modelde yazmamışsınız?
|
|
![]() |
|
murti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Arkadaslar ayın 1 ine kadar acil satmam gerekiyor.Ayın 1 ine kadar alan olursa 650 ye vericem Ayın 1 inden sonra 850 tl..Bu teybin özelliklerindekiler 1.500 tl Ben ce kaçırmayın derim.. bir türlü resimlerini ekleyemedim..
Almak istiyen varsa mail adreslerini versin resimlerini atayım pazarlık sünnettir,biraz olsun pazarlık payı vardır.. 0530 419 30 40 murat mutlu http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cd-mp3-calarlar-mukemmel-bir-mp3-mp4/detay Düzenleyen H-a-d-i - 30 Mayıs 2010 Saat 22:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |