|
Kaporta boya, mat siyah folyo kaplama.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Selim Engin EREN
2. Vites 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 23:47 |
hadi abicim nerelerdesin sen,bayağıdır denk gelmiyodum sana..
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
mehmetgullu
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetgullu
|
yorumları görünce çok merak ettim açıkçası..
|
|
kabus
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotolar açılmıyor
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
secret01010
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı secret01010
|
fotolar gözukmuyo kardeşim
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Saol Can abi teşekkürler
|
|
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Boşuna dememişler ' inanmak başarmanın yarısıdır ' diye
Çok güzel olmuş.. Tebrikler sevgili Ahmet, emeklerinize sağlık |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç bulaşma. 100 TL ye her yer yapıyo artık |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hemşerim güzel çalışmalar yapıyorsun seni tebrik ediyorum çokta güzeol olmus kaputun
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emrah haklısın araba konusunda bende bi rahatsızlık oldugu belli oluyo vakit buldukça arabayla ilgileniyorum :)
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tabi Hakan neden olmasın görüşürüz
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar elden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım, ama harbi söliyim resimlere bakarken oldu bitti görünüyo belki ama cok ciddi ve zaman alan bi işçilikle ancak bu kadarını yapabildim. ama bu işi tekrar yapmaya kalksam bu benim için bi tecrube oldu..Ama kaputta ufak tefek hava kabarcıkları oldu arkadaş zamanla ısıyı yedikce düzelir diyo(motor ısısı ve güneş ışığı) ama ne kadar düzelir bilmiyorum Mirak garaj olarak ilk 2 gün ev önü ve gece emanet bir dükkan hepsi bu :) |
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
folyo güzel olmuş ellerine sağlık
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uygularken zorlanırsınız o tür filmleri aracınıza göre kesilmiş olsa bile defter kaplamak veya kaputa kaplamak gibi degil hem temiz calısmanız, hem döşeme sökme fitil çıkarma ve ısı tabancası kullanmaktan anlamanız lazım. |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel bir çalışma.... Aranızda araca özel kesilmiş cam filimlerinde uygulayan varmı...
Kendimiz camlara film çekiyormuşuz alıp... Kesimi yapıldığı için biraz elbecerisi olan kişi
yapabilir mi acaba... Fikri olan var mı?
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ooo Ahmet maşallah ellerine sağlık. Garajın nerde bizde gelelim :))
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ooo hadi abi bi ara gelim yanına :) görüşelim
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık Ahmetçim xs yanıo
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrik ediyorum. ellerine sağlık. bu arada sitemiz yeni bir usta kazandı sanırım.
ayrıca folyo kaplama benim elimden de gelir. sıfır hata. üstelik ücretsiz. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Ahmet eline sağlık halletmişsin boya işini bir ara görüşelim de yakından görelim.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
amma cok calısıyon be arkadas ya :):):)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |