|   | 
 | 
| klima bilyası | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Psh   1. Vites     Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: klima bilyası Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 16:37 | 
| 
   Bende Kartepe denim. 
    | |
|  | |
| okankrgz   2. Vites     27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 15:41 | 
| 
   bende 106 quick varkende böle bir sorun yaşamıstım ama peteklere havayı üfleyen motordan kaynaklanan bir sesti açıp yağladıktan sora kesilmişti ses..senin aracında nasıl bi sıkıntı var tam olarak anlamak lazım, izmitte nerdesin bu arada, bende izmitteyim..
    | |
| 
     Koceli/İZMİT 1982 | |
|  | |
| bbcb   2. Vites     Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 12:51 | 
| 
   ben daha önce kılima bilyasını degiştirdim yanlız şöyle anlatayım bilya bozulmuş ben farkında degilim tiriger setini degiştirirken usta bozuk demişti ama her hangi bises yoktu ustanın bana söyledigi bilya kılimayı açıp kapatırken devreye giriyormuş yaptırmassam ilerde büyük maliyet açar dedi bende hemen degiştirmiştim dedigim gibi yanlız hiç ses yoktu
    | |
| 
     peugeot sport
     | |
|  | |
| oguzhan29   3. Vites     Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı oguzhan29 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 07:29 | 
| 
   ben gümüşhanedeyim bu bilyayı burdan tanıdığım ustaya değiştirdim ben burda buldum sende orda bi usta bulup yaptırırsın biraz araştırma yap
    | |
|  | |
| erol   1. Vites     Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 23:42 | 
| 
   Araçtan gırç gırç diye bir ses geliyor Servisin bana dediği bu sesin nedeni klima bilyalarının değişmesi gerekiyor sesin nedeni bu. Bu durumu yaşayan var mı klima bilyasının değişimi dışarıda yaptırabilirmiyim İzmit civarında tanıdığınız usta var mı  saygılar Düzenleyen H-a-d-i - 25 Mayıs 2010 Saat 00:34 | |
| 
     Erol
 1978 Kocaeli/Gölcük | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||