|
*Satılık 11.000 km Grande Punto 1.4 Fire Active* |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2010 Saat 23:34 |
Anladım fakat pazarlık payı varsa eğer , aracı bırakacağı son fiyatı internete yazmasını öneririm şahsen. Çünkü fiyat yüksek diyerekten aramaktan vazgeçenler var :) Bu arada bu araca yapılacak yoruma gelince , Grande Punto çok güzel bir araç fakat bu araca 1.4 77 HP ne yazık ki biraz zayıf kalıyor. Ha ama dersenizki sırf şehir içi amaçlı oraya buraya gidip gelmek için kullanacam , yakıtı makul olsun. Bu araç tam size göre , LPG'yede uyumlu ve çok daha az yakıyor .. Ama illa benzinli olacak ve performanslı yeterli olsun diyorsanız 1.4 95 HP Starjet motor veya 1.4 T-JET 120 HP Ama şahsen benim elimde 18,750 TL para olsa 1.3 90 HP 6 Vites olandan alırım .. Ne kadar yok gibi gözüksede piyasada uygun araçlar var sadece şu yaza hazırlık döneminde fiyatlar arttı .. |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu araçta aynı şekilde boya kaza değişen yok. 18.750 fiyat var zaten internette... Pazarlık payı yinede vardır diye düşünüyorum... Aracım olmasa ben kendime alırdım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 2006 Model 1.3 75 HP Multijet Active vardı , boya dahi yoktu tertemizdi aracım. 18,500 TL'ye verdim. 63,000 kilometredeydi.
Fiyatı vereceği son fiyat olarak aşağıya çekerse daha rahat satar. Ben 18,500 yazdım 2 saat sonra bir müşteri aradı ve aracı verdim ona. Aracımda buydu ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-grande-punto-62-500-km-18-500-tl-satildi/detay |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat konusunda esneklik olduğunu belirttiler. Ben bankada çalışıyorum. Tanıdığım ve çok sevdiğim mesai arkadaşımın eşinin aracı... Şirket araba verince ihtiyaç fazlası olarak boşa çıkan tertemiz bir araç.
|
|
SahinGün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar hocam.. Grande puntoları yakından takip ediyorum bende... Araç 2006 olmasına karşın km sı çok iyi durumda.. neredeyse hiç kullanılmamış. Fiyatta iyileştirilme yapılırsa bir kaç gün durmaz bu araç..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satıslar
|
|
okan77
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir tanıdığımın aracı arkadaşlar. İhtiyaçtan satılık. Rica etti sizlerle paylaşmak istedim. İlginiz için teşekkürler. İlan no: 25528698
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |