![]() |
|
206 color lıne Lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 15:06 |
25kr tan asagı yakmaz dıyorsunuz. buda yaklasık 100 km de 6.5 lt ye tekabul eder. sehır ıcınde bu yakıta ınebılmek mumkunmudur sızce? sehır dısı olsa 25 kr u anlarımda sehır ıcı olunca bana pek mantıklı gelmıyor. bende 206 1.4 sakın kullanım ıle 100 km de 8 lt cıvarında yakıt tukettım. bu tuketımle gunumuz benzın fıyatıyla 30 kr u gecıyor. sehır kalabalıgında 30 kr un altına ınmenın pek mumkun olmayacagı kanaatındeyım... tabı kı lpg takacak olursanız kıtın markası, montajı ve ayarlanmasına gore % 40 kadar verım alınması mumkundur. Düzenleyen cecoli - 20 Mayıs 2010 Saat 15:08 |
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de günde 36 yakıyordum. şimdi 22 yakıyor brc ile. bir sorun da yok henüz
|
|
![]() |
|
250 den asagı yakmaz benzın cok pahalı
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arac benzinde ne kadar yakıyor bilgisi olan arkadaşımız varmı ? |
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Kaliteli bir marka ve iyi bir yer olmak şartı ile bence de taktırmanızda fayda var. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
gunce 30 tl benzın harcanıyorsa bence taktırılmalı ortalama gunde 120-140 km yol yapıyorsunuz demektır .. 30 tl ye gıttıdınzı yolu 10-15 tl ye gıdersınız
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Arkadaşlar aracım 206 color line 1.4 lpg taktırmayı düşünüyorum sizce taktırmaya gerek varmı iki güne 30 tl benzin alıyorum lpg de karım olurmu görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum saygılar.. |
|
Yusuf
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |