|
407 yağ problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
saw50
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2010 Saat 23:47 |
daha bu akşam farkettim bende çubukla bakamadım motor baya sıcaktı ama yarın bir bakarım çok teşekkürler içimi ferahlattınız yarın sonucu bildiririm size..
|
|
GT LİNE
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sıfır her araç il yağ değişimine kadar 1 lt. ye yakın yağ yakar.. rodaj için gerekli.. sanırım pejoları ilk 5000 de yağ kontrolü için çağırıyorlar.. çubuk ile kontrol yaptınızmı? ne kadar yağ eksilmiş? |
|
saw50
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar merhaba bu siteye üye olduğum gün aldığımız 407 ile tüm soruları size soruyorum kusura bkamayın belki en küçük bir problemden başınızı şişiriyor olabilirim ama napcaksınız merak:D.. bugün aracı çalıştırırken bir uyarı geldi 'aracınızın yağ seviyesini kontrol edin' diye araç çalıştıktan sonra uyarı olmadı yağ lambası da yanmıyor ve servis işaretide yapmıyor sadece çalıştırmak için beklerken geliyor . araç 3 haftalık ve 2500 kmde yarın bir servise göstericez büyük bir problem çıkarmı sizce yoksa 0 araçlarda normal bir durummudur ...
|
|
GT LİNE
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |