|
Aniden airbag ışığı yandı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2020 Saat 20:13 |
Bosh servisine git pc ye baglasınlar nokta atışı yapılsın ordandır burdandır kurcalatma aracını
|
|
Outlander
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2020 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Outlander
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Partnerlerde de bu sorun çok yaşanıyor. Araca bindiğinizde kontağı yarım çevirip hadi o ara koltuk ayarı yapayım derseniz pat diye yanıyor o lamba. İşi bilen biri soketleri güzelce sıkıştırırsa pense ya da kargaburunla, aynı sorunu uzun bir süre yaşamıyorsunuz.
|
|
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun bendede var servis emliyet kemeri kablosundandır dedi yani suan bir kaza olsa açılmıcakmı hava yastıkları..
|
|
behzat
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Amin emre valla bazen satasım geliyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
hayırlısı umarım araç üzmez artık seni kardeşim
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Sorun Com2000 makaralarındaymış zaman geçtikçe bu makaralar kırılma çatlama yapabiliyormuş çıkmasını buldum 150TL Orjinali 450 TL'ymiş çok masraf çıkardı bu ay nasıl üstesinden kalkacağım bilmiyorum
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
com 2000 makaraları ile fazla oynamasın.. iyice pert olur. bulursan çıkma tak.
|
|
cevdet
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yıkamacı muhtemelen koltuğun altını temizlerken soketlerle oynamıştır. ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum. soketlerinizi kontrol ederseniz sorun çözülür umarım..
|
|
mahmutq
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim arabadada aynı sıkıntı var bende merak içindeyim sonuç ne olacak acaba
|
|
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
|
ibrahim YILDIZAK
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Bugün ustamın tavsiye ettiği bir elektrikçiye götürdüm aracı direksiyonun içinde bişey (sanırım bahsettiğiniz com2000) varmış ondan kaynaklanıyor dedi hallettim dedi aldım gittim 10 dk geçmeden tekrar uyarı verdi yarın tekrar bakacaklarmış sonuçları anlatırım.
Düzenleyen dynamic82 - 14 Mayıs 2010 Saat 00:34 |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
bende de aynısı var sildirdim tekrar çıkıyo. ama com2000 e dikkat et, bendeki mesela sol sinyali yakmak için bastırmak istiyo, ön silecekleri çalıştırdığında arka silecekleri de çalıştırıyo. benim ki muhtemelen com2000den kaynaklanıyor.
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koltuk altındaki soketlerde yada kablolarda temazsızlık olabilir öncelikle onu kontrol et, eğer sıkıntı yoksa beyin airbag i algılamıyordur bilgine..bu arada motor yıkama yaptırmasaydın keşke, peugeotlarda herşey sensöre,müşüre bağlı.... |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
206 ların fix problemi pek sorun etmeyin bence o yanar yanar söner
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
emniyet kemeri uyarı lambası varsa koltuk altındaki fişlerini kontrol edin. yoksa bilgisayara bakıp arızayı kontrol etmek gerekli. com2000 de kısadevre olması yüksek ihtimal
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Selamlar, ayni sorun bende de olmustu, koltugun altindaki fiste kontak vardi, fisi cikarip taktim haloldu.
|
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
olur böyle şeyler çok takma kafana kardeşim,büyük dertler çıkmasın da
|
|
ibrahim YILDIZAK
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Nasıl bir saçmalıktır bu ya kafayı yiyecem ne sorunlu bir arabaymış bir yeri bitiyor bir yeri başlıyor pff :(
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
fourus_06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
koltuğun altında olabilir emin değilim yanlış yönlendirmek istemem.önce bir cihaza bağlatıp hatayı sildir.eğer düzelmezse soket ve dediğim malzemeyi kontrol ettir.o malzemedense lehim yapalım geyikleri olur o işe de sakın girme.
|
|
ibrahim YILDIZAK
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Ustama sordum o da aynı şeyi söyledi ama biraz araştırdım birinin BSI beynine su kaçması gibi bir olaydan bahsettiğini okudum bugün motor yıkandı böyle bir durum da olabilir birde soketten bahsedilmiş bu soket nerededir?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |