|
samsung F210 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 Saat 23:34 |
Hala var ise f210 Almak istiyorum lütfewn bağlantıya geçiniz benimle 539-878-49-16 volkan_ibuk@hotmail.com
|
|
300yedi
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Samsung F210 2 sene 4ay önce isvicreden dayım getirmisti o gunden beri sorunsuz kullanıyorum. derin cizikleri yok ince kılcal çizikler var cebe sokup cıkarmadan dolayı. tekrar yurt dışından telefon gelcegı için satıyorum fiyat 150 liradır. almak istiyene hayırlı olsun 2mp kamera 1gb kendi hafızası 1gb hafıza kartı Uploaded with ImageShack.us
Düzenleyen 300yedi - 12 Mayıs 2010 Saat 20:03 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |