|
307 Ses sistemi tavsiye |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 Saat 09:20 |
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendınızı ayrı bır topıcte tanıtsanız daha ıyı olur ..
ses sıtemı ıcın butcenız nedır ? bu ıste sınır yok para yer ? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaidenizi bozmak istemem üstadım. madem girdim sınıfa herkese selamlar diyeyim o zaman. 28 yaşında bir edebiyat öğretmeniyim. müfredatları pek sevmem. öğretmeni de öğrenciyi de sınırlandırıyor. zaten insanın kendi koyduğu kurallarla kendini sınırlamasını oldum olası ironik bulmuşumdur. 307 kullanıcılarından yardım bekliyorum. iyi akşamlar. teşekkürler
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam, yeni bir sınıfa girdin. müfredat gereği bir selam verip , kendini tanıtman gerek.
Düzenleyen H-a-d-i - 11 Mayıs 2010 Saat 23:13 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 2004 307 1.4 hdi için ses sistemi tavsiyesi rica ediyorum. esasında alacağım teyp pioneer deh 4250 ya da 5250 olacak. fakat ben iyi ses alamamaktan korkuyorum. forumlarda bu şekilde yazılar okudum. kapı izolasyonu kötüymüş, hoparlörler kapı sacına monte edilmeliymiş, parayı sokağa atmamalıymışız vs. 307si olan ve iyi bir ses sistemi olanlardan görüş istiyorum. amacım bangır bangır müzik dinlemek değil. net ses almak. şimdiden teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |