![]() |
|
plaka boyamak... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 18:45 |
|
Plaka boya ma salgını başlamıştr app demode :D
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Plakalar boyandı .Bantları sökmek için acele etmeyin birde boyayı kalın atmayın.Tecrübedir selülozik tinerle silinip 2 kere boyanmıştır. Düzenleyen sedataksu - 16 Ekim 2011 Saat 16:06 |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
beydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|
güzel çalışma |
||
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Güzel olmuş polis cevirdiginde app diye ama mühürlü oldugundan sıkıntı çıkmaz dimi.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
10 tl ye ön arka folyo ile kalınlaştırıp araca çift taraflı bant ile yapıştıran aksesuarcılar var..
|
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
ümraniye saneyide 1 abi var 30 tl çok güzel kalınlaştırıyo
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
|
Pratik bir çözüm güzel olmuş... |
||
![]() |
||
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
|
çok pratik bir çözüm.gerçekten güzel olmuş..
|
||
2005 307 sw hdi
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Güzelmiş bende aynen böyle yapıcam.Akşam plakaları sökeyim yarın ilk işim bu. |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
Güzel ve pratik bi olay bence.. gayet iyi olmuş teşekkür ederiz paylaşım için. fakat sprey boya zamanla sıkıntı yaratır gibime geldi. ama nasıl olsa pratik bi olay. tekrar boyarsınız :) |
||
![]() |
||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
boya olayı güzel olmus ama astar olmadığı için zamanla atabilir. Ben plakanın siyah şeritli kısmını kestirdim. Ama APP gibi durmuyor. 28inde Muayene işi halledeyim. Araca komple başliyacam. İlk iş plakaları APP yapmak olacak
|
||
![]() |
||
59ıce307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
Guzel ve akıllıca bir calışma ellerine saglık.Ben daha once ince fırcayla boyadım cok zor oldu ve epey zamanımı almıstı.Bizlerle paylaştıgın icin tesekkurler...
|
||
59ıce307 2005 model 307 xt alp beyazı 1.6hdi 110 bg
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar,kendi arabamın plakalarını kalınlaştırmak için CD kalemi kullandım. Güzel görünüyordu fakat arabamı yıkarken basınçlı sudan plakanın yazıları çıktı. Sonrasında kazıyarak bütün siyah boyaları çıkarttım. Ego_Ist arkadaşımızın da anlattığı gibi sprey boya ile boyadım,sonuç mükemmel.
![]() 206 benim arabam. Yanındaki Astra ise abimin arabası. Abimin arabasındaki APP plakayı Ankara'da özel yaptırttım. 1çift plaka 35TL Düzenleyen mustiii - 16 Nisan 2011 Saat 00:17 |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
ben de hepsiburada dan plaka rötuş kalemi aldım. siyah noktaların üzerinden geçip belirginleştirmeye çalışacağım. kalem geleli 3 gün oldu ama uygulama fırsatı bulamadım. arkadaşın yaptığı çok yaratıcı olmuş... tebrikler...
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bencede çok pratik harika fikir elinize sağlık
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
ya arkadaslar siyah boyanin fosforlusu oluyormu yada siyaha yakin bir rengin plaka boyamak icin otomotik radara girersek resimde plaka gozukmesin diye
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
|
Bu sistem app plakayı bitirir,süper paylaşım |
||
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
güzel çalışma eline sağlık.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
slm arkadaşlar. güzel bir çalışma olmuş. yeni bişi daha var plakalara yapıştırma yapıyolar ıstediğiniz kalınlıkta oluyor ve çıkmıyor. ben yaptırdım ve güzel oldu. bilginize
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |