![]() |
|
307 hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2010 Saat 20:13 |
sorunu bulman çok iyi olmuş ya gerisi kolay artık
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son durum nedir kardeş hararetten kurtuldun mu?bendede aynı problem var ..
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar geçen gün hararet sorunum var demiştim ya sonunda çözdüm biliginiz olsun olay radyatör tıkanıklığından kaynaklanıyor asabah götürüp radyatörü şişleticem çünkü başka hiç bişeyden değil arabayı servise götürdüm usta çözemedi çok iyi işi bilen bi tamirci herseyine baktı tek sorun radyatör dedi adamdada 206 vardı bende aynı sorunu yaşıyordum dedi şişlettikten sonra geçmiş zaten adamda en az bizim kadar ilgili pejolara zaten en başından benimde şüphelendiğim şey buydu bi radyatörcü buldum plastik radyatörü bile şişliyormuş artık o hararet göstergesine bakmaktan kurtuluyorum ya
![]() ![]() |
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |