|
207 fren ötmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 20:03 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com demiş yönetim
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendınızı bı tanıtsaydınız guzel olurdu ılk basta..
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kullandiginiz balatanin markasi nedir ?
|
|
SahinGün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Foruma hoşgeldiniz.. Öncelikle daha sağlıklı yardım almak istiyorsanız Üyelerimizi tanıyalım başlığı altında kendini tanıtan bir topic açmalısınız..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabamı geçen yıl aldım,son drece memnunum ama bi sorun var ki beni benden aldı bi türlü düzeltemiyorum.götürmediğim tamirci,takmadığım balata kalmadı.ön frenlerimden iğrenç vııyyyk diye ses geliyor.mesela balata değişti diyelim 1 hafta sonra yine ötmeye başlıyo.bu arabaların kronik sorunuymuş.nedir durum cidden bilen varsa cvplarsa sevinirim.teşekkürler şimdiden
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |