![]() |
|
Yay taktım sesler deli etti.Şimdi düzeldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 12:28 |
|
kasislere çapraz & yan girmeyi öğreneceksin Burçak başka yolu yok bunun, öle 4-5 kişi de fazla bindirme bence
![]() |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet 3 günlük kullanım sonunda arada nadiren direksiyonu çok kırınca park ederken falan küçük bir tuk diye ses geliyor o kadar. şimdilik çok şükür memnunum.onunda zamanla azalacağını setlerden kısa bir süre hızlı geçmem gerektiğini söyledi usta. küçük setlerden hızlı geçiyorum da akşam kalın bi setten yavaş yavaş geçerken çok sert sürttü arabamın altı. 4 kişiydik bide arabada. Bu alçak araba kullanma konusunda tavsiyelerinizi alıcam ama başka bir başlık altında
![]() |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
ya gönlüm cc de ama çok pahalı. 400 e varda bizmi almadık? ![]() |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
al sat bakalım başkasının arabasında görünce canın ister ![]() |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evet miller kesildi doğru ama ağbicim işi bilen birine yaptırmak ayrı sanayideki her ustaya yaptırmak ayrı. 1 yıl hiçbir sanayideki usta garanti vermez yaptığı işe garanti belgesi yazarak. zamanla görürüm artık işin ne kadar iyi yapıldığını veya yapılmadığını.umarım sağlıklı olarak kullanırım ve bu konuda iyi bir örnek olur benim sarı 206 ım
![]() yaylarım Eibach bu arada. yay konusunda adiye kaçamazdım. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
YAY ISITMAK bastırıp actırmak saglıklı dıgıl sonucta esneyen bır metaryal gercı pıyasada 150 lıradan baslıo spor yaylar onlarında ne oldugu bellı dııl ama bızımkısı ego tatmını ıste cın mallarını dayıyolar bıze amortısor olayına gelınce spora cevırdıler demıssınız kısaltıp amortısor mıllerını kestıler demektır bu kısaltma olayı ıcındekı takozlarla bırlıkte bunu sanaıdekı her usta yapıo egerkı mevzuat buysa mılı kesıp basına dıs acıolar
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
ßende haftaya gidip
Ayrıca yay takmadan orjinal yaylarıda 5 cm e kadar basıyolarmış. Yay pres makinaları var gördüm. 150 tl ye yay takmış gibi araba iniyo. Bilsem baştan yaptırırdım. hem ucuz hem orjinal. Daha sonrada tekrar açabilyolarmış yayı ısıyla. bu sistemi yaptırmaya karar werdim
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
|
sağol abicim. CC jantından caydım. çok pahalılar. 5 kollu siyah-gri iki renk jant buldum uyguna. sanırım son olarak onu alıcam. benim jantlarıda satarım. orjinal 206 jantı ve lastikli.
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Burçak, hayırlı olsun. güle güle kullan. artık esneme payı azaldı. aracı üzmeden kullanmak lazım. kasislere dikkat.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
valla biraz kullanayım yine yorumlarımı yazarım ama ilk günden olumlu not aldı benden NAM. Nizam usta patron olduğu için o pek girmiyo tamir işlerine. Ama diğer ustalarda iyilerdi. Adını nuttum ama Nizam ustadan sonra gelen bi usta vardı o yaptı....
|
||
![]() |
||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
|
Benim 206'da coil-ex marka 5 cm yay var..Takan usta:''hayat bundan sonra başlıyor.''demişti..
Gerçektende hayat bundan sonra başladı..sesler normal.çukurlara girmemeye özen göstermek gerekir
Ben de amortisör işlemine girmedim..girsem mi diye kararsızım
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
Nam Bu İsi Bilir.Koni Halt Etmis:P Bende Bir Coilover İcin 1 Gün Bekledim Aç Susuz:D:D Amortisör Doktoru Nizam Usta:D:D
|
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
Sen yay aldığına üzülme boşver ben yaylara müdaheleye pek güvenmiyorum tamam sorun olmayabilir ama netice itibarı ile çelikten imal ürün ısıtma vs işlemler pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum vel hasıl kelam işlem iyi neticelenmiş inşallah sorunsuz kullanırsın ben neyazıkki takan ustalara bağlıyorum olayı sökmek zorunda kaldım belki yolum düşerse oralara boş vaktimde olursa taktırıp bi süre denemek istiyorum hayırlısı artık sana keyifli sürüşler olsun spoyler ister makine aklında bulunsun |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Allah razı olsun. Tşk ederim ağbi.
Yeni amortisör takılmadı. orjinal amortisörleri spora göre kısalttılar.Binlerce arabaya yapmışlar ve garantide veriyo. Gerçekten yol tutuş ve performans orjinale döndü hemen hemen. istediğim oldu yani. umarım sorun olmaz. spor koni amortisörler 1000 tl den başlıyo veremem çok para. 200 e yaptırdım ağbi. Ben o sesle yaşayamazdım. Adamların tek işi amortisör ilk defa böyle bir yer gördüm ve ne arabalar geliyor görseniz. BMW-Mercedes-LAND ROVER hepsine farklı işlem yapıyolar ama hep amortisör konu. Gözümle görmesem güvenmezdim ama temiz çalışıyolardı. Umarım bu kadar övdükten sonra başıma bişi gelmez. Şu ana kadar dönen olmadı dedi. Yusuf ta gitmiş oraya. Onun referansıyla gittim. 250 den 200 e indirdim arakdaş gönderdi Forumda anlatırım falan diyince. Valla sorun çıkmaz ise süper oldu diyebilirim.
Ayrıca yay takmadan orjinal yaylarıda 5 cm e kadar basıyolarmış. Yay pres makinaları var gördüm. 150 tl ye yay takmış gibi araba iniyo. Bilsem baştan yaptırırdım. hem ucuz hem orjinal. Daha sonrada tekrar açabilyolarmış yayı ısıyla.
|
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
Gelmiş geçmiş olsun burçak sevindim ne marka taktılar amortisörleri toplamda ne kadara mal oldu ?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ses kesilmeyince NAM amortisöre gittim.
2 ye doğru söktüler 4,30 gibi çıktım. amörtisörler spora çevrildi.ses %95 kesildi. bazen nadiren arada ses geliyor onada zamanla azalacak dedi.garanti belgesini verdi 1 yıl amoertisör patlamasına karşı garantili. şimdi zıplamıyo araba,daha iyi yani.
yusuf sağol kardeşim sorun çözüldü. Düzenleyen BuRÇaK - 01 Mayıs 2010 Saat 16:43 |
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Selamlar, evet var, kisa yaylar icin kisa amortisörler var, bakiniz spor yay+amortisör üreten firmalarin sayfalarina. Aracin yola tutunmasini, virajda yoldan cikmamasini, frenajda emniyetli durmasini saglayan, süspansiyon sistemidir. Bu is sakaya gelmez, maddi zararini er ya da gec görürsünüz. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |