![]() |
|
Aracıma hırsız girdi.Son durum!? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Greywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 23:14 |
|
çok geçmiş olsun rezalet ve can sıkıcı bir durum
|
||
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ACABA BI PASSATIN KAPISIDA BOYLE ACILIYORMU MERAK EDIYORUM ????
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun benim aracında şoför kapısını aynı şekilde kanırtarak açmışlardı. Ve içeriden orjinal teybini alıp götürdüler. Kaskodan yaptırdım. Kaskonun kaporta için servise ödediği para 600 Tl civarındaydı servisten öğrenmiştim. Şimdi anlıyorum ki bu tip arabaların kapısını kanırtarak açmak demek ki oldukça kolay. Ayrıca niye camı kırmadıklarınıda şöyle yorumlayabilrim. Kanırtarak açamadıklarının camını kırıyorlardır. Çünkü adam 2009 model araç yapıyor ve kapı kilit mandallarını dışarıda bırakıyor böyle berbat bir düşünce olamaz, o yüzden adam kapıyı kanırtıp ses çıkarmadan mandalı çekerek kapıyı açıyor.
|
||
![]() |
||
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
|
Ev Avcılarda olayda kendi otoparkımda oluyor.Bu hırsızlara otopark garaj felan dayanmıyor zaten.Hem otoparkın olucak hem alarmın hemde güvenlik kameran.Anca öyle rahat uyku uyur insan.Şimdi otoparka apartmanın duvarına monteli fotoselli halojen lamba taktırıcam akşam hava kararınca yansın karanlık kalmasın otopark tarafı ,caydırıcı olur en azından. Düzenleyen itouch_GTi - 01 Mayıs 2010 Saat 15:02 |
||
Follow me..If you can!?
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
olay hallolmuş sanırım büyük geçmiş olsun,hırsızlara durak yok
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
![]() |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
kasko şarttt
|
||
A3
|
||
![]() |
||
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
|
Dün akşam aracı sanayiide tanıdık bir kaportacıya bıraktım 150 tl ye boya dahil halledicek.Cam fitillerinin altında eğilmeden dolayı oluşan çatlaklar olduğu için boyasız kurtaramadık yoksa düzeltme işlemi kolaymış.Araba kaportadan çıksın ilk iş sağlam ve en hassasından bir alarm taktırmak olucak |
||
Follow me..If you can!?
|
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
peugeot efeye bi danıs derim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun arkadaşım.
|
||
![]() |
||
cnr06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
+206:) çok geçmiş olsun ya bukadar basit mi yoksa her aracda bu olay kolaymıdır şimdi içime bir kuşku düştü hiç duyamamstm böyle bsye ama hemen hemen herkesin 206 sında byle olay olms:((( |
||
![]() |
||
mahmutq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
geçmiş olsun kardeşim
benim arabayada 2-3 yıl önce gırmişlerdi aynı şekilde kapıyı kasarak açmışlardı ben bı kaportacı ustaya götürdüm ters istikamette kapıyı kasarak düzeltmişti ve para falan almamıştı öyle büyük bi mıktar falan çıkmaz olsa olsa eğer iyi niyetli bı esnafsa para almadan düzeltir kafana takma olur böyle şeyler ama söylemeden edemicem ben her seferinde arabaya bındiğimde aklıma gelıyodu takıntı yapıyodum sattım daha sonra doğru söylemek lazım
bu arada parmak ızı falan aldırdım ama hala mecul olarak kaldı burası tr npalım
tekrar geçmiş olsun
|
||
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
||
![]() |
||
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
geçmiş olsun kardeşim. 1 ay önce kullandığımız partner tepeenin ön camı kırılıp diz üstü bilgisayarımızı aşırdılar şerefsizler. insanın canı sıkılıyor ama bir yandan da düşünüyor cana gelmedi diye...
|
||
GT LİNE
|
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
geçmiş olsun.cansıkıcı bi durum,umarım kolay ve ucuza halledersiniz.
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
geçmiş olsun arkadaşım.sistem hep aynı.ben kaskodan yaptırayım dedim ama yazık günah dediler.kapıya sanayide 10 dakikada ayar çekiyolar fakat sakın biraz eğip düzelteyim falan deme ben yaptım ellemesen daha iyiymiş dedi adam hem camın açılıp kapanmasında sıkıntı oluyor hemde boya çatlıyor.
Düzenleyen fourus_06 - 30 Nisan 2010 Saat 23:19 |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Çok geçmiş olsun üzücü durum..
|
||
![]() |
||
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
eski yerli arabaların kapıları çay kaşığıyla acılırdı
206 larda buna benzemiş galiba
|
||
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
|
Valla bende anlamış deilim bu kapıların nasıl bu kadar kolay deforme olup açıldıklarını.Arabam eski sahibindeykende şoför kapısını aynı yolla açıp teybini çalmışlar şimde de benim başıma geldi yolcu kapısından aynı olay.Hatta arabayı alırken kaportaya baktırdığımda neden boyalı olduğunu sormuştum ve bana hırsızlık mevzunu anlatmıştı ,hırsızın diziyle kapıya bastırıp elleriyle gerdirerek kapıyı açtığını söylemişti ama ne yalan söyleyim o zaman inandırıcı gelmemişti.Ama dün gördüklerim karşında fazlasıyla inandım ve hakkatten araçtan soğudum diyebilirim. 206 GTi benim 5. aracım ve daha önce kullandığım araçlarda aynı yere aynı şekilde parketmeme rağmen böyle birşey yaşamadım.KASKO şirketleri belkide bu yüzden 206 lara fahiş fiyatlar çekiliyor.Araba bu kadar kolay açılıyorsa hırsızlara davetiye çıkar tabi...
|
||
Follow me..If you can!?
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
geçmiş olsun
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |