![]() |
|
silikonlu far nasıl açılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Serkan kurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2021 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan kurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2021 Saat 03:03 |
|
SMART FAR CAMI AYIRICI. HELLA, VALEO GİBİ AÇILMASI OLDUKÇA ZOR FAR CAMLARINI, AÇMAYI KOLAYLAŞTIRIR. SOĞUK SİLİKON, SİKA, DAYSON PU MASTİK GİBİ SİLİKONLARI AYIRMADA ETKİLİDİR. ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ |
||
![]() |
||
Serkan kurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2021 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan kurt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SMART FAR CAMI AYIRICI. HELLA, VALEO GİBİ AÇILMASI OLDUKÇA ZOR FAR CAMLARINI, AÇMAYI KOLAYLAŞTIRIR. SOĞUK SİLİKON, SİKA, DAYSON PU MASTİK GİBİ SİLİKONLARI AYIRMADA ETKİLİDİR. ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
farlardaki orjinal yapışkansa 4 lt sıcak su işini görecektir :)
|
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
hay allah reklam olmuşuz ehehe :D evet sakın fırına atmayın, fırında yamulup gidiyor. hemde yapabileceğiniz hiç birşey olmuyor. ahanda yamulmaya başladı derken siz çıkartana kadar 2 büklüm kalıyor elinizde. :D kaynar suyuda denedim sis farında kesinlikle işe yaramadı... neden derseniz sis farını içine alacak eski bi sürahi ye kaynar su doldurdum ketılda kaynatıp. içine atıp 10 dakika bekledim su zaten soğumaya başladı. hemen açmayı denedim yinede olmadı. en mantıklısı ısı tabancasıyla bence bölgesel olarak ısıtıp yawaş yawaş açmayı deneyebilirsiniz. Burak , kanka sende angellerin ledlerini dediğin gibi kırmızıyla değiştir park lambasınada kırmızı tak süper olur...
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
emre26 :D kankam olr kendisi fırına atmam zaten kaynar suyun içine bırakırım |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
naparsan yap ama sakın fırına atma daha önce bi arkadaşımız fön yok diye fırında yumuşatmak istemişti sis farını sonuç iyi olmuyo :)
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaynak su dolu bir kabın içerisinde 20 dk kadar beklet silikon iyice yumuşar ardıdan falçata ile silikondan ayırmayı deneyebilirsin. sıcak fön makinesi varsa onunlada ısıtırsın çıkar sanırım
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
farı söktükden sonra açmak okadarda zor değil far karatma uygulaması paylaştım orda bakabilirsin far camının nasıl açıldıgına
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
tam düşüncemi yazayım zaten yanmayan diğer halkayıda değiştircektim madem elim değmişken dedim beyaz led'i kırmızıyla değiştireyim dedim o yüzden tamponu kendim sökmek istedim ama sonradanda aklıma geldi farı nasıl açıcam dedim zahmetli iş aslında çok severim böyle işleri ama sonradanda emre arkadaşımızın yaptığı sis farı uygulaması geldi aklıma
![]() ![]() gece olduğu için titreme olayı fazla oldu kusura bakmayın anca bu geliyor elimden ![]() ![]() yanmayan sağ halka ![]() plaka lambası ![]() sonradan aklıma cart etti plakayı neden flash kapalı çekmedim diye ama işte sonuçta beyaz yanıyor ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Burak07 - 10 Eylül 2011 Saat 01:13 |
||
||
![]() |
||
|
ozaman bekliyoruz resimleri :)
|
||
![]() |
||
|
burdan emre kankama gönderme olsun ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
far camı kanal içerisine giriyo yani silikon haliylen hem içte hemde dışta japon yakarmı bilmiyorum benim aracın far cam plastik değil ama bu dediğinizi denicem şae işe yarıyosa far içindeki parmak izini silmek lazım :)
|
||
![]() |
||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
|
Arkadaşlar şimdi akvaryum silikonuyla normal silikonların arasında akvaryum silikonunun zehirsiz olduğu haricinde bir fark olmadığını farzederek konuşuyorum. Japon yapıştırıcısı silikonu yakar yani eritir en azından ben yanlış silikonladğım camları bu şekilde söküyorum ama far plastik bir parça olduğundan sıkıntı olabilir yinede denemekte fayda var ve misinayla sökmeyi denedinizmi hiç ?
|
||
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
||
![]() |
||
|
silikon işlemi eger yeniyse açalımaz o far bende kendi farlarımı kararttım ertesi gün içten parmak izi kaldıgını farkettim çok ugraştım ama malesef
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aman de Burak Sakatlık Çıkarma ...
![]() |
||
![]() |
||
|
+1 güncel olsun tampondan sonra farı sökücem ama nasıl yapıcam bilgim yok :) tamponuda pazar günü uğraşıcam sökemezsem kırcam artık yetti :)
|
||
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
selamlar.
daha önce açılmış içi karartılmış 206 farını açmam gerekli ama nasıl yaparız? bayağı sağlam silikonlanmış bir yolu varmıdır sizce? açma sebebim boyada sorun oldu tekrar boyanacak.. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |