![]() |
|
bir kulağı kırık olan far takılır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2010 Saat 22:36 |
orjinalleri satmıcam. orjinal stoplarımda duruyor. bunlara bişey olursa dönerim orjinale.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
80 e yaptırıp sorunsuz olacaksa fiyatı uygun.
normalde temiz çıkma farlar 100 den başlıyor.
ben eski farlarımı 120 tl ye satmıştım.
eskisini de satarsın
yada kendi farların daha temiz ise , yeni aldıklarını geçici olarak kullanabilirsin.
kendi farlarınında içi açılacaksa mercek koyarsın.
vs..
![]() Düzenleyen individual - 20 Nisan 2010 Saat 22:35 |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek kulak var ağbi 206 da oda kırılmış
![]() ama kulaklar harici her iki uçtanda bir tutma yeri daha var vidalı. aslında kulak olmasada tutar gibime geliyor.yarın iş çıkışı kendi ustama bi gidip sorayım. kulak olmadan takılır gibi geldi şimdi iyice baktım. çiftini 50 ye aldım orjinal valeo. takılmazsa o şekilde 30 ada yaptırıp taktırıcam. 80 e gelecek. aslında temiz fiyat. ne dersiniz? |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
307 de 3 kulak var.
biri kırık olsa bile 2si tutar.
206 da kaç kulak var bilmiyorum.
ucuza bulduysan al , sonuçta tamiri de mümkün
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ßunu tamirciler vida yardımıyla falan yapabiliorlar
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ayak yaptırmaya para falan verme. ben farlarımı karartırken 2 ayağını birden kırdım. parçaların biri kayboldu oraya sac kesip Japon+karbonat la yapıştırdım, orjinal ayağından daha sağlam oldu ;) |
|
![]() |
|
satan arkadaşın bostancıda tanıdığı varmış 30 a yaparım dedi. gidince fiyatı çok arttırırsa o zaman kendim yapmaya çalışıcam. ama cuma günü gidicem kısmetse ve yaptırıcam. olmazsa sendende alayım bilgi. özelden yazarmısın tamir edebilecek yerleri. |
|
![]() |
|
ya kulağı yok ya nerden yapıştırıcam onu anlamadım ustam? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yada bızım ustanın yaptıgı gıbı sac bır parcadan kulak yapıp farın kosesıyle hem ısıtıp erıterek hemde percınleyerek saglam bır kulak yapabılırsınız. tabı bu kulagın durdugu yere veya oranın yapısına gore degısır. benım farında alt tırnagı kırık mesela. aynen soyledıgım gıbı yapacagım... gecen clio 2 farının ust tırnagını yaptık orjınalınden saglam oldu valla...
Düzenleyen cecoli - 20 Nisan 2010 Saat 12:17 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ayrıca bostancı sanayide her tür kırık farı tamir ediyorlar. çok da güzel oluyo. 40-50 isterler. yönlendireblirim. ama haşim abini dediği yol en ucuz olanı.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
sprey katalizörlü japon yapıştırıcısı ile yapıştır i şey omaz.. benimkininde üzt kulakları kırık. yapıştırdım sorun yok
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Kendi farlarını karart kanka
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
akşam bakıcam. olur gibiyse,elimden gelirse plastik kaynak yaparak tutturmak yaparım. Ustayada sorucam. 2007 farıymış. uyar dedi satan eleman.
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Ben bir arbada görmüştüm takmışlarıdı, silikon değilde sert bir plastik malzemeyle kulak yapmışlardı.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
bi ankara yapar gelirsin n'olcak :=)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
kırık olan kulak üstteymiş. Bu akşam bi görücem. Ümraniye sanayide elektirikçime gidicem baksın. yaparız derse alırım. yoksa sağlık olsun.
|
|
![]() |
|
kırık olan yerden alt kısımdan nerde tırnak varsa o kısım demır uzerıne gelecek yalnzı ne akdar saglıklı tutar sılıkon
|
|
![]() |
|
gözümde canlandıramadım nerden silikonlarız?
|
|
![]() |
|
sılıkonla yapıstırırsın nolcak :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |