![]() |
|
Albea Hakkında bi sorum olacaktı,yanlış anlamayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2010 Saat 18:27 |
|
vardır cihangir abimin bi bildiği ama gönlümdeki aslan Era ona paramız yetmiyor 15.000 tl en fazla |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KOKLAR MAZOTU SAKIN KULLANIMDA 50 LIRAYA 300 350 YAPARSIN MASRAFI RAKIPLERI CLIOYA VB MODELLERE GORE BIRAZ DAHA UYGUNDUR SENEDE 100 BIN FILAN YAPAN ARKADASLARIM VAR CLIOYA GORE KIYASLARIZ ALBEA DAHA OLUMLU
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tamam efendim
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
106'yı çok arasın gibime geliyor, benzinli fiat'lar çok yakar az kaçar, yediğinin hakkını vermaz yani. Dizelini hiç kullanmadım. Hayırlısı.. |
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
motoru vs iyi aile arabası ama hemen dağılır mı korkum bu
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
eleanor 500.000 km gittiğini yazmış, hem de kendi aracı. öyle belaya can kurban.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
niye bela olsun ki ? ![]() |
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
albeyaa nın yanına koy bi tane pug (markası modeli fark etmez) bak tipine
Düzenleyen 300yedi - 18 Nisan 2010 Saat 23:15 |
||
![]() |
||
|
arabanın en çok tipine vuruldum nesi tipsiz ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dizeli iyi ama benzinli motorunu tavsiye etmem. Turbo peugeota göre biraz daha üst devirlerde devreye girer, 4 ncü vitesi çok uzun 100 km. yi geçmeden 5 nci vites arabayı zorluyor, intercooler olması avantaj. Zincirli motor olmasına rağmen sessiz bir motora sahip. Koltukları biraz rahatsız edici, bir de ısınmadan yürümemesi dezavantajları. Aile için ucuz ve iyi bir seçenek.
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
aile arabası olarak yeterli bence hem ucuz hem parcası ucuz tip yok ama ucuzlugu tipsizligini kapatıyo. Eger aile içinse ALBEYAAA adı üstünde zaten
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
orası ayrı hadı abıcm 1.2 motor multıjet alıp da serı olmasını beklememek gerek + az yakan dıyen arkadaslar 4 kısı bındıgı zaman o arabaya az mı yakar ? bırde bu yonden dusunmek gerek
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
ne acelen var? yavaş yavaş çıkar 170e. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
herşey şöförlüğe bağlı araç iyi kaçıyor ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
biz taksciyiz haliyle az çok bilgim var suan takside 2. albeayı kullanıyoruz ilk albea 500.000 km gitti ve hala da hususi olarak kullanıyor babam orjinal motoruyla..ama tabi son demlerini yaşıyo araç. 0.200 kurus gibi yakar sehir içi dahada düşmez uzun yolda tabi az yakar.ben aile arabası olarak onerebilirim parçasıda ucuz ve seri araç..
|
||
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
||
![]() |
||
|
onemlı olan 170 km/h yapması degıl onemlı olan 170 km hıza ne kadar surede ulastıgı :)
albea almam |
||
![]() |
||
|
2005 model dizel Albea'yı gözümle gördüm. 170 km/h. sürücü ben değildim. ben yolcu tarafında oturuyordum. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
benmki kulaktan dolma bili,doğrudur.. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |