![]() |
|
206 Angel farda hangi marka iyidir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ercancc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 Saat 20:49 |
benkinde yok, dikkat etmemiştim, evet kötü..
|
|
CC changed my life..
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki bu fardaki kırmızı ve mavi renkler nedir? çok garip durmuyormu onlar? |
|
![]() |
|
ercancc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben aracımda, eagle eye marka far kullanıyorum, hem bembeyaz yanıyor halkalar, hemde yükseklik ayarı var motorlu, BMW ye far yapan bir markadır eagle eye, çok memnun kalırsın, sonar ve junyan hikaye :)
http://www.modifiye.com.tr/tuning/4764-200-Peugeot-206-Eagle-Eyes-Angel-Far.aspx |
|
CC changed my life..
|
|
![]() |
|
mamuli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Ben junyanı yeni aldım.Yukseklik motoru yok ama orjinal farlardaki motor uyuyo.gerçi biraz kısa geldi ama iş goruyo.Yani orjinaldeki 3 numarada bunda 1.5- 2 falan gosterio.Sonarı zaten kimse tavsiye etmio.Halkalar beyaz yansa ben kesin fk alırdım.eger sarı sorun değilse fk al.Tabi burdan junyandan memnum değilim gibi bi sonuç çıkmasın tek kotu yanı halkalarında 3 tane beyaz led var bu yuzdende hava tam kararmadan angellar kendini gosteremio.FK da 5 led var.Aslında paran varsa fk al yanınada beyaz halka al derim :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
başka bir konuda yazan bir arkadaş junyan dada far motorunun oturduğunu söyledi...
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Biraz paraya kıyıp Fk almanı tavsiye ederim hem yükseklik moturu oluyor.diğerlerinde ise olmuyor |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
far sarı halkalar beyaz yansa güzel olur gibi geliyo bana...
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Ben junyan marka alacagım..FK çok kalite bi marka ama fiyatıda tuzlu
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
eagle eyes farlardada halkalar sarı ve görünümü çok orjinal fiyatta digerlerine göre ucuz ben bi bak derim
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
xenon takmayacaksam FK alma demişsin sarı yanar demişsinde bitek FK da halkalar sarı. sonar ve junyan da halkalar beyaz. ben sarı halka istiyorum farlarda sarı olacağı için. halkalar beyaz farlar sarı olsa kötü olurmu dersiniz? Düzenleyen BuRÇaK - 16 Nisan 2010 Saat 13:55 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
benim eski aracımda junyan kullanmıştım bir sorun yaşamadım. ama FK markasıda iyi bir markadır seçim senin. ben olsam FK
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
ben sonar kullanıyorum 6000k monza xenonla gayet memnunum parlarada beyaz ampul koydum ayrıca silikonla flnda yapıştırmadım 6 aydır kullanıyorum buğ sorunu fln olmadı
|
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
FK da bende motorlar şakır şakır çalışıyor sorun yok ayrıca xenon takmayacaksan fk alma derim halkalar da sarı far da sarı olur diğerlerine bak derim tabi kullanan yanmalarını fotolayacak varsa daha net fikir oluşur kafanda
Düzenleyen HacıTemur - 16 Nisan 2010 Saat 12:48 |
|
![]() |
|
![]() |
|
satıyomuyduki farlarını Haşim Ayaz?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
xenonsuz angel far olmaz bence .. aldgın zaman xenon sart
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
xenon takmayacaksan FK bence iyidir. Haşim Ayazla bir görüş satabilir belki
|
|
![]() |
|
Merhabalar
206 için angel arıyorum ama hangi marka daha iyidir kullanan yada bilenlerden destek rica ederim. Ayrıca çevrenizde uygun fiyatlı bu farı nerden bulabilirim.
Junyan
Sonar
FK
Bu üç markadada far yükseklik motoru çalışmaz diyor satanlar. far ayarı yaptır sürekli kullanırsın diyorlar. Ayrıca siyah kaliteli bir silikon çekilmesinin buğu yapmaması için çok faydalı olacağını söylüyor satan yerler. Halka olarak sarımı yoksa beyazmı daha iyidir? yardımlarınızı rica ederim.
Dip Not: xenon takmayacağım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |