|
"308" Kapılar.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ask307
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 Saat 17:48 |
hiç bir şey düzeltmez o sorunu peugeot ların hepsinde var o sorun. kapı sesinde tokluk yok. en güzel kapı sesi volkswagende.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir kaporta ustası kapı ayarlarına bakabilir. yada menteşeler yağsız kalmış da olabilir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadslarda var 308 boyle bir sorun yok dediler ama bilmiyorum
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim, bende aynı fikirdeyim o görüntüye o ses kesinlikle yakışmıyor.
|
|
Nürnberg
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok sert kapanıyor tak tuk hiç yakışmıyor tüm zevkimin içine ediyor.. araçtan inenler bile rahatsız oluyor acaba hızlı mı kapattık diye.. sabah servise bir gideyim sıkıldım artık bir sorayım dedim ne gibi çözümler gelişmiş diye teşekkürler Eren..
|
|
Seçkin ALTUN
1981/ANKARA B RH + İ.SİYAHI 308 VTİ |
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef aynı durum bende de mevcut, kimi forumlarda fitil takılarak sorunun bir nebzede olsa halledildigini duydum..Ne derece dogru bilemiyorum..
|
|
Nürnberg
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 kapıları sizlerde de sert mi kapanıyor acaba bu sorunu nasıl giderebilirim?
|
|
Seçkin ALTUN
1981/ANKARA B RH + İ.SİYAHI 308 VTİ |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |