|
206 stop(yardım) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2010 Saat 17:18 |
satıcının yorumları olumlu.. bence alınır.
|
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıfır risk ile alıyosun sağ tarafa bak bence. ödüyosun sana geliyo kontrol ediyosun. sorun yoksa o zaman onay veriyosun para satıcıya aktarılıyor. GET ile aynı mantık yani. ayrıca NOS şapka hediyeside var. bütçen izin veriyosa ve beğeniyorsan al.
bende yusuftan FK aldım led. hoşuma gitti. Almayaydım bende alabilirdim bundan.
|
|
StiFLeR
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nasıl güvenicez abi :)
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güvenmeden anlayamazsın..
|
|
A3
|
|
StiFLeR
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://urun.gittigidiyor.com/98-06-PEUGEOT-206-TITANYUM-APC-STOP-nos-turkiye_W0QQidZZ19582784
Buldum..acaba güvenilir bir satıcı mı?Almak istiyorum ya
|
|
StiFLeR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Digerleri fazla hoşuma gitmiyor..Tuning sitelerinin bazılarını dolaştım yok 3D ..Sparco kanatta arıyorum abi..2.el temiz olabilir ikiside sıfır olmasına şart yok
|
|
StiFLeR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Satan yer yok abi.Ben arabama ne yaptıysam dışardan getirttim..Sivasta bu tür şeyler yok :)
|
|
pusat81
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerçekten 10 numara bi stop benim aracımda var ve çok güsel duruyor hele gece daha bi başka.... |
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
zor bulunan ve pahalı bir ürün.. zaten 206 için alınırsa 3D veya FK alınır. diğerlerinden kesinlikle uzak durmak lazım
|
|
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
Satan yer wardırda senin bilgin yoktur. Tahminimce.
|
|
StiFLeR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi sivastayım..Sivasta bu tür şeyleri satan yer yok.Oto aksesuarcı sipariş edebilir mi?Sahibinden.com'dan baktım bulamadım..Gittigidiyor.com'da falan da yok
|
|
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
Kardeş. hangi şehirdeysen. bulunduğun şehirde herhangi bir oto aksesuarcıdan sipariş ettirebilirsin. weya internetten biraz daha araştırırsan GET SATIŞ yoluylada bulabilirsin.
|
|
StiFLeR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok hoşuma giden bi stop..Kredi kartına taksit yapan bi yerden almam lazım
|
|
by_sertan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
http://www.sahibinden.com/206_icin_3d_stop-28WQQaXQQ7341709WQQpXQQdisplayitem?keyword=206%203d%20stop
Düzenleyen by_sertan - 08 Nisan 2010 Saat 19:48 |
|
yusufcilgin
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
|
sahibnden satılık var siteye bak sahibinden.com 3d stop yaz cıkar
|
|
StiFLeR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kredi kartıyla alabilecegim.
Düzenleyen H-a-d-i - 08 Nisan 2010 Saat 19:41 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |