![]() |
|
Beyaz far takana 62 lira ceza kesilecek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 04:42 |
||
Trafikten men edilsin, sökene kadar da serbest birakilmasin. |
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benim mahallenin girişinde iki sotede durur polisler, en işlek en kullanışlı sokak. bir defa çevirdiler, bir daha hayatta geçmem. xenon yok ama cam filmi var, ledli egzos var, xenon da takacağım. ben kaçarım onlar yakalar artık. ya ayıp be kardeşim. hem satıp vergi alırlar, hem ceza keserler. uzunlara takıp kısa ayarı yapayım bari, polisi görünce kapatırım
![]() |
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Film hafifletici kusur olmuştu şimdi xenon ile birlikte ceza yenilecek yok böyle birşey ceza yenilecekse sattırmasınlar kardeşim yok böyle bi olay
|
|||
![]() |
|||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
||
mevzu basit arkadaşlar, devlete yeni gelir kaynağı gerekiyordu bunu bulmuşlar,
bütçe açıkları aldı başını gidiyor, başka nasıl kapatacaklarki, ufak ceza ve vergilerle astronomik gelir kaynakları elde ediliyor,
yapacak bişi yok , şansımıza cevirmelere denk gelmesek bari,
|
|||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
![]() |
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Hakikaten de suyu çıktı bu işin...
Bizim polislerimiz ne yazık ki ayarlı-ayarsız dinlemez, mercek falan bilmez. Egsoz şekline bakar... El insaf artık ya hu!
|
|||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
far olayina bende karsiyim geceleri arkamizdan dandik zenonla geliyorla zaten kisalari uzundan beter yolu goremiyoruz
![]() film olayi niye yasak orasini anlamiyorum trafikte bi tehlikesi yok ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
||
Cam Filmi,Egzoz Falan Filan Bitti Şimdi Farlaramı Kafayı Taktılar.Helal Olsun Bu Memlekete Neyin Peşinde.! |
|||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (söz meclisten dışarı yanlış anlasılmasın hee örnek verdim
![]() bu yuzden yapacak bısı yok be hacıı ![]() ![]() Düzenleyen CIHANGIR_DONMEZ - 03 Nisan 2010 Saat 17:36 |
|||
![]() |
|||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
||
Zekai gibi isyan bayragını çekmişsin..Benimde aklımda film ve xenon vardı.Film hakkında kararsızdım.Şimdi bide xenon çıktı.
Jantlara ceza yazın ya..Dikkat çekiyor gözleri alıyor diye..Yazın yazın her şeye ceza.Direksiyonu niye tek elle tutuyosun diye ceza yazın.Vitesi niye tam devrinde atmadın diye ceza yazın.
Bir şey diyecemde forum kurallarına karşı gelmiş olucam.En iyisi susuyum
|
|||
![]() |
|||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
||
merceksiz farda xenona , ayarsız far ışıklarına şiddetle karşıyım
trafikte seyir güvenliğini tehlikeye atan trafik kanunlarında belirtilmiş her madde doğru ve ekipler tarafından da sıkı kontrol edilmesi taraftarıyım. diğer yandan araba kullanırken cep telefonu kullanmak ta yasaya aykırı ama cep telefonları satılıyor öyle değil mi.. |
|||
![]() |
|||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
||
cihangir şaka yapıyorum de ne olursun kanka :DDDDDDDDDDD
zaten araba ofsayt benim her yerden bide bunlar doğruysa otobüse geri dönücez galiba akbil falan :):):)
|
|||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
106 gti dün aldım yakında siteye koycam |
|||
![]() |
|||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
ali abicim sizin araba ney 106 quik mi ?
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
tamda taktırayım derken oldumu şimdi
|
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
Satmasınlar ozman kardeşim Gerçi bizim türk milleti ne yasaksa onu yapar doğamızda var... :S
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
||
Evet Xenon olayına bende karşıyım işin açıkcası , trafikte bir çok kez bu ayarsız xenon farlar yüzünden sıkıntı yaşamışımdır. Bu işi direk yasaklamak yerine başka çözümlere gitmekte olabilirdi. Ya da orjinalindeki güvenlik yöntemlerinin diğerlerine de uygulanabilirliği sağlanabilirdi.
|
|||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
![]() |
|||
![]() |
|||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
cihangir abi seni çok seviyorum pm ile msn atar mısın ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Aynalı veya ayarsız farda xenon'a bende karşıyım.. ama uygulamaya girerse mercek flan dinleyeceklerini sanmıyorum.. bu yüzden balastların üstüne peugeot spare barkodu çıkartdım printerdan. onu yapıştıracağım.. FK nın TÜV belgesini netten indirdim onuda yanımda taşıyorum. Kendimizce bir önlem..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |