![]() |
|
106 quick marş almıyor acilllll |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 Saat 14:54 |
inş..
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şuan çalışıo bakalım, inş. tekrarlamaz.
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
şuan sıkıntı yok deilmi..
|
|
|
|
![]() |
|
bnmkinde de enjektörler bozulmuş, o yüzden yakıtı almıyormuş.
|
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arkadaslar bızım bılader hallettırmıs. sorun yakıt pompası yanmıs
|
|
S€N !K! YûZlûSûN H@NG! T@R@F@ TûKûR€Y!M ?.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Tablo ışıkları normal yanıyormu canlımı yani ? eğer canlı yanıyorsa sorun aküden değil eğer kaçırma sesi varsa marş dişilisi gitmiş olabilir.bence..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
aküden büyük bi ihtimalle aynı sorun bendede var ama senin akün yeniymiş. eski aküde böyle bi sorun varmıydı? kaçak olma ihtimali yüksek..
|
|
|
|
![]() |
|
merhaba, ben de aynı problemden bi süredir muzdaribim. aracı boşa alıp yokuşta aşağı doğru çekip 10-15 dk bekletince ve çalıştırır çalıştırmaz da gaza pompalıyınca ancak alıyodu. Tamire bıraktm yrn alıcam, sebebini detaylı öğrenip tekrar yazarım ki ben çok çektim siz de çekmeyin.
Dilara
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mirak'ın dediği gibi bagaj ışığından olabilir bende de QUİCK varken sökmüştüm soketini, bi elektrik kaçağı vardır illa ki tesisattan falan, olmadı vurdur Gökhanın dediği gibi ...biras gezin kapat bakalım bida aynı sorunu yapıcak mı?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçiçi çözüm oldugunu bende biliyorum 2 sene quik kullandım ![]() |
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
ARKADASLAR DAHA ONCE ARKA STOPDA KACAK VARDI BULAMADIM. DIREK DIGER STOPTAN ALDIME LKTIRIGI . BAZEN STOPLARDA YANMA SONME OLUYOR GIDIP GELIYOR. SIKINTI BUNDAN KAYNAKLANABILIRMI ?
|
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
tesisat varsa muhakkak bir kaçak vardır. anfiden felan birşey açık kalmıştır. Yada elektrik kaçağı var birde arka bagaj lambana bak.. Bende aynı sorun vardı bi baktık arka bagaj ışığının düğmesi yalama olmuş , durmadan yanıyordu.. Bir arka bagaja bak derim belki sorun ordadır.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
vurdurmak geçici bi çözüm bence ama kesin aküden dir bak :)
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Kardeş bence aracı yerinden biraz oynat mümkünse hatta mümkünse vitese tak marş yap sonra tekrar dene çalıştırmayı bende bi ara aynı sorundan munzarip oldum...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sen bi arabayı vurdurmayı dene sonra düşün gerisini büyük ihtimalle aküden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
EYW OKANIM ILGIN ICIN TESKLER
|
|
|
|
![]() |
|
sigortalara bakmanda fayda var
|
|
![]() |
|
gıvgıvgıv yapıyorsan akuden kaynaklanabılır.. tesısat baglı ıse akuye bosaltmıs olabılır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
AKU YENI YAKIT DOLDURDUM EMIN OLMAK ICIN . AMA YINE AYNI ? ELEKTIRIK SIGORTA VS VS OLABILIRMI
|
|
|
|
![]() |
|
hımm akün bitik olabilir mi? marş motorunda bi sorun yok çeviriyo sanırım ses olduğuna göre, takviye yapmanı öneririm ilk etapta.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |