|
407 jant seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ED35
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 Saat 19:24 |
Anlıyorum özel şartlarınızdandan dolayı yapılabilir tabi.
|
|
407- 2.0 premimum!
|
|
sdurmus61
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ilk şunu söylim 17 inç 2000 motorlarda 2008 de orjinal olarak takılmıştır. sorunuza gelince bizim buralar köyler yaylalar yollar müsait değil sadece asfaltta gitsem sorun olmuyor ancak mecburiyetten köye de gitmek zorunda kalıyorum ufak bir tümsek bile sürtüyor alttan yükseklik çelik kafes sayesinde 3 parmak seviyesinde bu yüzden zor oluyor ama 17 inç takılırsa hem 1 inç 2.54 cm yükseltecek hem daha yanaklı lastikle yana oturtup çekecek artı 17 inçlik lastik yüksekliği de cabası yani bi 3 parmak daha yükselir
|
|
sdurmus61
|
|
ED35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
16'' hocam benim jantlar,2.0 dizellerde 17'' jant mevcut o da 2010 modellerde,hala anlamadım alt sürtmesinden korktuğunuzdan dolayımı,yoksa sürüş kabiliyeti açısındanmı değiştirmek istiyorsunuz?
|
|
407- 2.0 premimum!
|
|
sdurmus61
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
|
sevgili arkadaşım öncelikle belirteyim altta çelik korumam var bu yüzden daha da alçaldı tamamıyle motor altını kafesledim dediğin doğru yakıt artar ilk hız düşer max hız da düşer ama yol kavrayışı yatkınlığı artar bir de sizin araç 2.0 bunlarda 17 inç olması lazım değilmi
|
|
sdurmus61
|
|
ED35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam neden yükseltme ihtiyacı duydunuz acaba?Ben de korkuyorum her seferinde dikkatli geçiyorum filan ama öyle büyük bi sürtme daha yaşamadım.Benim size tavsiyem alta koruma yapın,lastiklerde orjinal 205-6016 kalsın(Lastik boyları çok değişirse yakıt sarfiyatıda değşir)
|
|
407- 2.0 premimum!
|
|
sdurmus61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
|
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE 407 EPEY ALÇAK 3 PARMAK KADAR ARACI YÜKSELTMEK İÇİN 17 İNÇ JANT VE GENİŞ YANAKLI LASTİK TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK KİMİ ARKADAŞIM UYMAYACAĞINI SÖYLÜYOR SİZCE BİR SIKINTI OLURMU ESKİSİNDEN NE KADAR FAZLA YÜKSELİR BİLGİNİZİ PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM
|
|
sdurmus61
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |