![]() |
|
Cila tavsiye.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2010 Saat 10:28 |
ben pazar günü aracımı cilaladım AMWAY diye bi marka var heryerde satılmıyo aynı bu avon-orflaime gibi satılıyo benim hatunun arkadaşı yapıyomuş o tavsiye etti aldım değdiği yeri pırıl pırıl yapıyo :)
daha önce çbs silikonlu kullanıyodum ama AMWAY daha iyiyiymiş ama nerden teğmin edersin bilmem belki internette wardır .... kolay gelsin :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kargeş sanırım birkaç yıkamaya geçer
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Bu hafta sonu ÇBS teflon cila ile cilaladım, aracın boyası sıkıntısız kısımlarını güzel parlatırken küçük ciziklerin bile içerisine solarak bembeyaz çıkardı. Çizikler iyice sırıttı. Bilginize..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
hangi cilanın PLASTİK parçada sorun olup olmadığını soruyorum |
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
cbs marka pasta ile ufak çizikleri kapatabileceğini düşünüyorum benim 106 da birçok ufak tefek çizikleri onunla kapatmıştım üstüpü ile elle uygulamıştım pastayı |
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Arkadaşlar konuyla pek ilgili değil ama gecenlerde hepsi burada.com da sonax güçlü cila diye bi ürün gördüm fiyatıda baya cüzi 8 tl kargo falan bedave sipariş verdim daha gelmedi isterseniz sizde bakın fiyatı iyi diye bilgilendirmek istedim. ürün elime gecince deneyip yorumumu yapıcam sizede.
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
bu yazılanların benim sorumla alakası yokki:)
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
kesinlikle katılıyorum bende kullanmıstım benim 106 da baya memnun kalmıştım |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
![]() ![]() ![]() ![]() |
hazır bu konuyu görmusken bende bir soru sorayım aracım lacivert oldugu için çizikler çok belli oluyor.
birisi arabama anahtarla sanırım saglı sollu 1 metre kadar cizmiş üstüne birde dün betondan bir saksıya sürttüm yandan, aracı yıkattım ama çizikler duruyor acaba boyatmaktan başka bir çözümü var mıdır :(
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
![]() ![]() ![]() ![]() |
çbs nin cilasını tavsiye etmiyolar bende diğer aracımda kulalnmıştım fakat profesyoneller iöerigi dolayısıyla tavsiye etmiyor
şahsi görüşüm cilada meguaris sonax turlewaxdan şaşmıcaksın ![]() |
|
![]() |
|
bende beğendim aracındaki uygulamayı ancak baya bi profesyonal çalışılmış ben kendim yapıcam ve plisaj makinasıyla değil elle uygulamayı düşünüyorum ancak bide bantlama işiyle ugraşmamak için sordum
|
|
![]() |
|
evet plastık yerler bantlandı ve uygulandı cok memnun kaldım
|
|
![]() |
|
bazı cilalar plastik bölgelerde beyaz lekeler olusturduğu için bantla maskeleme yapıyorlar seninki mesela maskelenmişti her cila opak boyada uygulanır ama her cila metalik boyaya uygulanmaz uygulansa bile verim alınmaz
|
|
![]() |
|
aracım metalık sıyah opak derken ?
hıc bır sorun olması neden sorun olsun kı |
|
![]() |
|
tamam iyi güzel 3M i tavsiye ediyorsun da plastik bölgelerde sorun oluyormu birde senin arac opak benimki metalik
|
|
![]() |
|
3m kullanıldı aracımda tavsıye edıyorum
|
|
![]() |
|
Madem hazır konu açılmış bir kaç soru da ben sorayım;
araca bende cila uygulamak istiyorum ancak teflon yada silikonlu arasındaki fark nedir birde hangi marka ve model cila siyah ve boyasız plastik malzemelerde ( kapı çıtası, tampon, cam lastığı,vs.) beyaz leke yapmaz tavsiyeniz nedir
Bu arada aracın rengi metalik kristal mavi (Açık mavi)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bence yeteri kadar parlaklık sağlarsın. Sonax, Carpex ürünleri de hemen hemen aynı kalitede. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
hazır güncelken birde nasıl yapılır topiğinde cila uygulaması nasıl yapılırı bulamadım bi ara vardı sanki forumda yerini bilenler bi zahmet
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
cila tırnak giren şeklinde tabir ettiğin çizikleri kapatmaz
ama pırıl pırıl yapacağı için pek o çizikleri görmezsin :) meguiars ürünlerini tavsiye ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |