![]() |
|
araçlara kare sıyah beyaz dama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 Saat 23:05 |
Maslakda bu işi yapan birçok firma var.
|
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen delipedro - 24 Mart 2010 Saat 22:48 |
|
S€N !K! YûZlûSûN H@NG! T@R@F@ TûKûR€Y!M ?.
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok yakışıyor ya tavanı siyaha kaplatmak..Ben de 206'ya düşünüyorum.
Fiyatı ne kadar acaba?Nasıl yapılıyor
|
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
hım sunroof var. bugun ulusda gordum grı quick sag far uzerıne yapmıs. dıkkatımı cektı. tatlı goruntu ama polısle sorun yasayacaksam uzak dururum :D
|
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
illaki öyle bir şey yaptıracaksan aracında sunroof yok ise tavanı siyaha kaplattır derim
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Kendi fikrimi söyleyebilir miyim bence hiç yakışmıyor o tür şeyler..Tabi senin hoşuna gidiyorsa yaptırırsın kişiden kişiye degişir.
Bence 106'nın ön camına bir şeyler yazdırabilirsin.Eger film varsa
|
|
![]() |
|
bence yaptırma polisler ile sıkıntı olur ama sana kalmış. reklamcılar yapar kolay iş |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
arkadaslar aracıma sıyah beyaz kare yaptırmak ıstıyorum on kısmının her hangı bır yerıne ama nasıl yaptırırım kıme yaptırırım yada resmı varmı gorebılecegım.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |