![]() |
|
yan çıta boyama-hangi usta? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2010 Saat 22:09 |
Yan kapı çıtaları ve tampon bakalitleri yeterli bence.ayna,bagaj çıtası vs gereksiz dediği gibi boğabilir.dediğim yerler 150-200 TL arası yani aldığın fiyat iyi Burçak.
Aşağısına yaptıracağın fiyatta usta ya işçilikten çalar,yada malzemeden.
Ben ege mavisi aracımda 2 parça (Çamurluk+kaput) boyattım sıfıra yakındı ton farkı,işçilikte on numara ama yeri sana uzak Sefaköy'de.Gitmeyi düşünürsen adres ve telefonunu veririm.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ustamın kaportacı tanıdığına gittim. beni yönlendirdi. 200 den 180 e indi ama yinede pahalı geldi. ilacı var sadace o 80 tl falan, boya ve işçilik kalanı dedi.Sonra adam kendisi ben hiç tavsiye etmiyorum arabanı boğar dedi.kapı direklerindeki siyahlar,ayna ladaki siyahlar hepsi tamamlıyo birbirini. Dönüşü var siyah boya atılır dönersin ama o zamanda bi bu kadar ödersin dedi. zaten emin değildim şiimdilik askıya aldım boyatmayı.
Düzenleyen BuRÇaK - 07 Mayıs 2010 Saat 08:15 |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu işi yaparken çok önemli usta lazım ben 2 sene önce 150 tl werdim boyattım çıtalar aynalar ön arka tampon plastikleri ama şimdi atmaya başladı ufak ufak aracı gerçekten hoş gösteriyo ama. |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sordum astarlı macunlu boyama yapan biryere 250 fiyat verdi çok pahalı geldi o yüzden beklemedeyim.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Ben de kapı çıtalarını kollarını,yan aynaları,bagaj çıtasını.. boyatmak istiyorum araç rengine..ama tabi sivasta :)
Maliyeti ne kadar oluyor acaba bu çıtaları boyatmanın?
Bu arada sinan-s abimiz yardımcı olur..Ama tadı yoktur bu aralar ilgilenemez büyük ihtimalle
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
merhaba. bende yan çıtaları boyatayım diyorum ama nereye boyatsam. Aracın rengi sahra sarısı ve bu rengi tutturmak zor.servis bile nerdeyse çok zor tutturdu.az fark bile var. Sol ön çamurluk değişmişti serviste. araç bu linkte:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8258&PN=1&title=ite-sade-206m bu rengi tutturabileceğim bir yer varmı Anadolu yakasında? Edit: eklemek istediğiniz linki, yukarıdaki mavi renkli dünya segmesine tıklayarak, açılan pencereye yapıştırınız. okuyucu için büyük kolaylık sağlar, linke bakmak isteyen üzerine tıklar. Düzenleyen H-a-d-i - 07 Mayıs 2010 Saat 10:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |