![]() |
|
lpg takımı hakkında.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 15:12 |
Öncelikle hoşgeldiniz aracınız ile ilgili bütün konular hakkında burada cevaplar bulabilmeniz mümkün ancak forum kuralları gereğince üyelerimizi tanıyalım başlığı altına yeni konu açarak kendinizi tanıtmanız sizin yararınıza olacaktır örnek olarak
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb.
arkadaşlar bende 2001 model, 1.6 motor 110 beygir 206 r.garros var.
araca LPG taktırmayı düşünüyorum. Ancak şu konu hakkında fikrim yok;
taktıracağım tüpün sıralı sistemmi, yoksa normal sistem mi olması gerektiğini bilemiyorum.
bu konu hakkında bana tavsiye ve teknik verebilecek arkadaşlara şimdiden tşkr edrm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |