![]() |
|
Ledli eşik koruma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
line03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2011 Saat 18:59 |
Bir de 206 için söylersen sevinirim :)
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
Kamikaze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
308 içinde olurmu kardeş....
|
|
LOVE PUG......
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
çok güzel olmuş gerçekten
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
cok iyi eline saglik
![]() |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
süper olmuş ellerine sağlık kardeşim..
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Eğer uygulamak istediğiniz eşikte ayrıntılara girmek isterseniz ( kalınlık kavis felan filan vs..) belki cnc'den başka yolu yoktur ama düz bi krom parca mesela 2 yada 3 milimetrelik bi sac parcasından yaptırmak ıstersenız her türlü yapılır sorun deil ve o kadarda maliyetinin olacagını sanmıyorum
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu bende uygulatmak ıstıyorum nasıl yardımcı olabılırsın |
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
tebrikler hoş bi çalşıma olmuş gercekten yaratıcı....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
adam konuyu açmış fiyat vermiş daha sonra soranlara aylarca cevap gelmemiş :)
boşa yorumda yada istekde bulunmaya gerek yok
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bunu 307 im için 4kapıya da düşünüyorum nasıl yaptırabilirim acaba?
|
|
![]() |
|
ggokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Küçükyalı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
cok güzel olmuş ellerine saglık
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
mükemmel olmuş ya bence bunda seri üretme başla :) ellerne saglk.
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
konu birazcık eski ama yinede sormak istedim. benim CNC imkanım var. kullanılan malzemeleri ve yapım aşamalarını nerden öğrenebilirim acaba ? İnternette aradım ama hep aynı konu farklı forumlarda yayınlanmış hiç birindede malzeme bilgisi ve yapım aşaması hakkında bilgi verilmemiş
SAYGILARIMLA
FARUK
|
|
![]() |
|
308 için yapabilirmisin kardeş. ama 308 kalıbı nasıl çıkartacan bilemiyorum. kaç tl olur..
|
|
![]() |
|
Malesef CNC den başka yolu yok. Kalıp yaptırmanız lazım, o da çok maliyetli. O yüzden sadece CNC tezgah.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
cnc den başka bi yolu yok mu
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Oldukça hoş olmuş, ben de beğendim. :)
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Emeğine sağlık hoş durmuş, sanıyorum çoğumuzun bunu yapma şansı yok, CNC tezgah imkanı zor.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hakkaten güzel olmuş.maliyeti ne
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |