![]() |
|
206 vuruntu sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 Saat 23:32 |
sarz dinamosunun oldugu yerden geliyorsa o bolgede bikac tane makara ve sarz dinamosu, klima komprasoru, direksiyon pompasi var herhangi birinin bilyesi bozulmus olabilir arizali parcayi bulmakta basit olmaya biliyor
benimde basima geldi seninkine benzer bi olay mars dinamosunun kasnagi ses yapiyordu tamircide soktuler bu arizali dediler gercektende arizaliydi topladilar yine ses devam ediyordu tekrar soktuler makaranin birindede ariza varmis 2 gunde halolduydu gecmis olsun |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
istanbul bu konunun kurdu olmuştur bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
hayır sadece araç 3 4 gün burada kalmalı dendi bende bırakamadım bir çocuğum var araç olmazsa sıkıntı yaşayacağım ama hiç bir ihtimal gösteremediler üstelik bu serviste izmirin hatta ege bölgesinin en iyilerinden ben manisada yaşıyorum fakat burada servis yok bu yüzden izmire gidiyorum
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
yetkili servisin arızayı bulamaması gerçekten ilginç.
Herhangi bi yorum veya tahminde bulunmadılar mı ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
aracıma ayn zamanda lpg taktıracaktım ama sedece bu ses yüzünden işi erteledik çok can sıkımaya başladı bu ses acayip bir şey hiç anlayamayan biri bile sesi dışarıdan duyabiliyor yardım lütfen
|
|
![]() |
|
arkadaşlar merhaba ben manisadan umut
2000 model 1,4 206 aracım ısındıktan sonra tuhaf bir takırtı sesi geliyor genelde motor ısındıktan sonra yapıyor takır takı ses geliyor şarj dinamosunun olduğu yerden gibi geliyor konuyla ilgili yetkili servise gittim onlarda bulamadı ne olduğu hakkında fikri olan varmı yada buna benzer sıkıntı ile karşılaşan varmı? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |