![]() |
|
206 için SONAR marka Stop kullanan varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2010 Saat 22:27 |
bir zamanlar kullanmış idim 206ımda. ledli gibi duruyor zaten.
ben yaklaşık 1 sene kullandım buhar felan olayını görmedim.
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu buhu olayı için farların arkasında bulunan kapağı açmak yeterli diyorlardı ama? |
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne önerirsiniz peki varmı bu ayarda kullanabileceğim bir stop?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle uzak durulması gereken bir stop.. FK dışında hepsinden uzak durun..
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Bir zamanlar bende düşünüyordum, hem fiyatı uygun hemde fena durmuyordu. Sonradan akvaryum gibi olduğunu öğrendim. Bide hoşuma gitmemeye başladı.
Orjinali kullanmak daha mantıklı. Veyahut almayı düşünüyorsan camını kırıp 3D misali de kullanabilirsin. |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Merhabalar
206 için linkteki stoptan kullanan varmı arkadaşlar? izmirde bir satıcıyı aradım saolsun dürüst insanlarmış buhar yapıyor dedi. Ama kullanan varsa yorumlarını merak ettim.
saygılar Düzenleyen BAT007 - 10 Mart 2010 Saat 17:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |