![]() |
|
peugeot 206 yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 22:03 |
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 1,4 var 34 kr yakıyor senin 1,6 normal kardeş benzinin fiyatını göz önünde bulundurusan.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
1.6 araçlar kullanımınıza bağlı olarak zaten yaklasık olarak şehir içi minimum 9-10 lt civarı yakmaktadır. Benzinin litresinin 3.80 tl olduğu günümüzde çok uçuk bir fiyat değil açıkcası.
|
|
![]() |
|
sanırım bu konuda bilgisi olan yok..
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
üyelerimizi tanıyalım başlığı altına yeni konu açarak, kendinizi ayrıntılı tanıtınız.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar..2000 model 1.6 206 xt aracım var.daha yeni aldım sayılır..bir ay falan oldu..yakıt durumunu deneyim dedim karşıma inanılmaz bir durum çıktı..şehir içi kullandım çoğunlukla aracı km de 40 kuruş gibi bi rakam çıktı..biraz fazla değilmi?sizce ne gibi bi sorunu olarbilir.yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |