![]() |
|
satılık 407 executive |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mbgenc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 23:23 |
arkadaşlar ilanımdaki aracımı bir haftalığına 31500 e vericem ilgilenenlere duyurulur. ilan numaramı tekrarlıyorum
hepinize hayırlı akşamlar.
|
|
![]() |
|
mbgenc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru söylüyosun laedri kardeş kendi okullarının olabilir,ama dada hocam evinizden girin sahibinden.com'a bende öğretmenim hem okuldan hemde evden gayet rahat bir şekilde girebiliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kendi okulunun filtresi vardır dada hocam..Meb engellemiyor sahibinden.com' u..
|
|
![]() |
|
iyide hocam ben ve diğer arkadaşlar nasıl girebiliyoruz sahibinden.com sitesine?bütün arkadaşlar girmişler ve araç hakkında ve fotoğraflar hakkında yorumda bulundular.
|
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır hocam site engelli Meb tarafından
|
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
![]() |
|
hocam ilan linkinin üzerine tıkladığınız vakit üye olsanızda olmasanızda açılıyor ilan,bilmiyorum da ben bu şekilde yapıyorum açılıyor.
|
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam o dediğiniz site açılmıyor,isterseniz siz de deneyebilirsiniz,ama aracımın içide dışı gibi çok güzel,kolyukları yıpranmamış,siz yinede başka bir yöntem biliyorsanız onu da söyleyin deneyeyim.
|
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Merhaba,
Sanırım o şekilde yükleyemezsiniz.. Herşeyden önce http://imageshack.us sitesine gidip (veya muadil bir site de olabilir) bu forum üzerinde yayınlamak istediğiniz resmi upload etmeniz gerekecek. Siteye girdiğinizde yönergeleri takip ediniz, sizi resimlerinizin nihai görünümüne kadar götürecektir. Upload'un tamamlanmasını müteakip, farklı platformlarda resminizin gösterilmesiyle ilgili başlıklardan en uygun olanı seçip linki kopyalayıp ve daha sonra bu mesajı yazdığınız bölümün üzerinde "yeşil ağaç" ikonu olan linke basıp, az önce o siteden kopyaladığınız linki yapıştırmalısınız. Böylelikle forum üzerinden upload ettiğiniz resminiz görüntülemeye açılmış olacaktır. Bu döngüyü koymak istediğiniz her resim için tekrarlayınız. Umarım açıklayıcı olmuştur. Kolay gelsin, selamlar |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
hocam göndermesine göndereyim elimde hazır fotoları var da ,buraya nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum ki,fotoyu mausla tutup şu anda yazı yazdığım ekrana bıraksam görünürmü?
|
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Herşeyden önce hayırlı satışlar..
İnşallah istediğiniz evi alabilirsiniz.. Bir arkadaşım bana "peuget a binersen bir daha üzerinden inmek zordur" demişti. Kendisine hak vermemek mümkün değil, kabul ediyorum. Çektiğiniz resimler hakikatende diğer arkadaşların söylediği beğeniye layık, ne diyebilirim ki bende resimlerinizi çok beğendim. Evet iyi bir warm up tan sonra, aracınızın içine ait resimleri bu forum üzerinden yayınlamanız mümkün mü? Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum zira, bundan bir kaç ay öncesine kadar bu benim için sadece "yapmak istediğim bir plan" dan öteye gitmiyor du ama şimdi iyi referanslı ve beğendiim bir aracı alabilirim. Şayet aracın iç mekanına ait resimleri de paylaşırsanız biraz daha tahmin yapma şansım(ız) olacaktır. Teşekkürler, selamlar |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşım :) doğru diyosun arabama kıyamıyorum ama işte bazı zorunluluklar olunca araba ikinci planda kalıyor.
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Hayırlı satışlar hocam ben olsam bu araba varken ev almam arabada yatarım
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Hayırlı satışlar.
Çok güzel araç gerçekten. |
|
![]() |
|
hayırlısı olsun be hocam,nasip kısmet bu işler,bizde ev almak istediğmiz için satmaya karar verdik.hayırlısı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |