|
407 ile sorunlarım tam gaz... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2010 Saat 20:58 |
|
|
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi arabadan illaki ses gelecek yaw sonuçta birsürü mekanik parçanın birleşimi bi yerden değil biyerden gelir. hangi birini kesmeye çalışacaksın? benim arabadada mesela yan koltuk birisi binsin veya binmesim sürekli gıcırtı geliyo ama takılmıyorum pek. sen biraz şartlanmış gibisin bu seslere az da gelse seni rahatsız ediyo gibi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce açtığım konuda koltuk gıcırtısına çözüm aramıştım; ses biraz azaldı gibi şimdi... Yeni ve daha büyük sorun oradan buradan gelen ve artık sinirimi altüst eden çıtırtı sesleri... Haftasonu WD-40 ile çıtırtı gelebileceğini düşündüğüm kapı içi çıtalar, kilit, fitil, kapı içi döşeme vs uygulama yaptım; fayda etmedi... Bir arkadışımı evinden aldım; arka koltuğa oturttum ve sesleri dinlettim; sesler tavandan geliyor gibi dedi... Bu sefer ben arkaya geçtim, hakkaten de sesler tavandan geliyor gibiydi... 1.Tavandan nasıl böyle ses gelebilir? Sebebi ne olabilir? 2.Çözümü nedir? Tavan döşemesini komple söktürecek miyim? Yardım lütfen.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |