|
306 kapı fitili |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 19:50 |
|
Ben fitil dolgusu aldım, mt.si 2 lira, kendim yaptım..Fitilim,orjinali gibi olmadı ama eskisinden daha iyi.
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bende 306 için düşünüyorum.Çamur ve toz dolu fitilleri aracımın.Ne kadara mal olur acaba.Birde yetkili serviste mi yaptırmak lazım?
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
emrah78 önce kendini tanıtmalısın.
Düzenleyen metin - 21 Temmuz 2011 Saat 17:00 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
emrah78
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bana 2004 model 307 için kapı fitili lazım yardımcı olabilir misiniz?e mail:emrah78@mynet.com
|
||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam 4 kapı kaça mal olur? 206 için
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+1
Yan sanayi 306 fitili için bile ucuz bir fiyat.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
306 nın kapı fıtılının daha pahalı olabılecegı kanısındayım ama tabı bu bır tahmın
|
||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kapı Fitillerinde Sıkıntı Çeken Varsa Yardımcı Olurum...
Özelden Ulaşın |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yani bir tanesi 54 tl ölemi ? |
||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 arka kapı fitili, yeykli servisten sipariş ettim taktım 54tl 5 ay önce. İsteyin getirirler. 1 adet. yırtık falan yoksa değiştirmeyin gerek yok yeni gelen de çok yumuşak.
Düzenleyen kankam_743 - 23 Mayıs 2011 Saat 18:13 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eve bu fitil konusunda benimde takıntılarım var...306 için kapı fitili ne kadardır acaba ..nette aradım bulamadım .. .
|
||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hakikaten benim de fitilleri değiştirmem lazım nedir kaç paradır 206 larda bu iş
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
|
Bilgisi olan yok sanırım.. Yine de teşekkürler. |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
umranıye sanayı onder otomotıvden sordura bılırsın yada ıkıtellı snayı sıtesı peugeot efe .. ıkısıde sana yardımcı olacaktır
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Fitil derken şu kapı yalıtımında kullanılan epidiem kauçuk dan mı bahsediyorsunuz? yoksa camın kenarındaki çıtalardan mı?
178 tl cam çıtası içindir bence
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla geçenlerde bende niyetlendim BMW si olan bi arkadaşımda değiştirmek istiyordu birkaç yere sormuş BMW ninkinin adeti 178 Tl. imiş 206 larda da öylemidir acaba?
Düzenleyen kundun - 08 Temmuz 2010 Saat 13:28 |
||
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
|
Ayrı bir konu açmak yerine burada sorularımı sormayı yeğledim
Ben de kapı fitillerini değiştirmek istiyorum.. -Sanayide sırf bu işlerle uğraşan var mıdır..Ya da kime gitmem lazım fitilleri değiştirmesi için? -Markası kemü kümü filan var mıdır bu fitillerin? -Uzun sürer mi değişimi? -Dört kapı fitil değişiminin ortalama maliyeti nedir? Teşekkürler |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
sanayide envai çeşit fitil satanlar var.. bir göz at derim.
|
||
cucix
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
s.a 2001 model 306 platınıum kapı fitilleri çok aşınmış
değiştirmek istiyorum bir kaç servise sordum bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.... |
||
cucix
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |