![]() |
|
Peugeot Türkiye 2.el Araç Satış platformu projesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2010 Saat 23:26 |
|
temmuza kalmasa da şu arabanın mtv sinin ikinci taksidi gelmeden okutsak
![]() |
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu cümleye katılıyorummm ![]() ![]() ![]() |
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
|
Hadi beye katılıyorum.Link adresini/ismini yeniden değerlendirmenizde yarar var.Çünkü bu sitelerin müşterileri ile tanışmasında link isminin önemli olduğunu düşünüyorum.
|
||
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
hayırlısı olsun gökhan inş. herşey istediğin gibi olur ...
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
hiç "2.el araç satış sitesi linki"ne benzemiyor. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
hayırlısı olsun.bekliyoruz 4gözle
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
satıs platformu adresimiz direk www.peugeotturkiye.com olacaktır. Temmuz ayı itibariyle beta olarak yayına başlıyacaktır.
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
cok guzel bır dusunce sahibindenpeugeot cok daha hos olur ve akılda kalıcı bır isim olur
|
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
aklına sağlık kardeşim fikir gerçekten çok iyi:)) isimde taklitçi olmama isteğine katılıyorum ama piyasa koşullarını düşündüğümüzde Hadi nin dediği gibi arama motorlarına aktif olma için sahibinden kısmı bana daha çekici geliyor. ama her şekilde destekliyorum kardeşim
|
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Photoshop ile parlatma işlemi de yaparsın sevgili Hadi ![]() Çırak ararsan ben hazırım ![]() Proje çok güzel, uygulamaya geçtiğinde mükemmel olacağını düşünüyorum ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
dünde chat odasında söylediğim gibi kesinlikle biran evvel hayata geçmesi gereken bir proje.... destekliyorum diyor
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
bu olusumda sirkülasyona göre bütün yönetim ve aramızdan cıkıcak istekli üyelerimize editörlük vereceğiz ilan işlemleri için
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
ben zaten her türlü takip ederim o siteyi. ayrıca tşk ederim. Düzenleyen h_307 - 10 Şubat 2010 Saat 11:55 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bu faaliyetin başına Hadi'yi tavsiye ediyorum |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
site faaliyete geçer geçmez aracımın satılık ilanını vereceğim,
hep destek, tam destek,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
bende ikinciel.peugeotturkiye.com adresi olmasından yanayım taklitcilik yapmayı sevmiyorum. Adreste proje bitimi ve sizin desteklerinizle tanınmaya başlıyacaktır.
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Güzel düşünce Gökhanım yanlız ben derimki http://ikinciel.peugeotturkiye.com yapalım sahibinden yaptığımıza sorun falan çıkmasın diğer ilan sitelerindeki pugculara mesaj atarız gelin burdanda ilan verin gibi süper olur bir an önce başlasak derim ben kardeşim 2010 bizlere ugur getirmesi dileklerimle..
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
|
Çok güzel bir fikir . Destekliyorum . Böylelikle arabalarımız değerinden el değiştirir ve araba arayanda bildik güvenilir kişilerden arabab alabilir . Alanda memlun satanda : )).
![]() |
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |